Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszyskich

Właśnie odebrałem 320i i mam pytanie odnośnie konfiguracji:

1 . Aktywowałem Connect drive i zniknęły mi niektóre aplikacje np M aplikacja mierząca czas przejazdu po torze, czy Spotify

Jest szansa je przywrócić ?

2. Światła zapada się w czasie deszczu w dzień - czy można to wyłączyć ?

Dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

Nie tylko bezpieczeństwo, ale i obowiązek

Art. 30. o ruchu drog.

Sygnały świetlne i dźwiękowe w warunkach zmniejszonej przejrzystości powietrza

1. Kierujący pojazdem jest obowiązany zachować szczególną ostrożność w czasie jazdy w warunkach zmniejszonej przejrzystości powietrza, spowodowanej mgłą, opadami atmosferycznymi lub innymi przyczynami, a ponadto:

1) kierujący pojazdem silnikowym jest obowiązany:

a) włączyć światła mijania lub przeciwmgłowe przednie albo oba te światła jednocześnie,

b) poza obszarem zabudowanym podczas mgły dawać krótkotrwałe sygnały dźwiękowe w czasie wyprzedzania lub omijania;

Opublikowano

Bo zapalone światła tak dużo prądu zużywają, ze trzeba zapasowy akumulator wozić w bagażniku.

Generalnie powinien być jeden centralny wyłącznik od wszystkich świateł w aucie. juz i tak dużym problemem jest na stałe zamontowana wajcha od kierunkowskazów w nowych BMW i prze przypadek można kierunki włączyć…. Jak żyć….

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk