Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety kamienie z ciężarówki :( do wymiany szyba i maska - jak na razie.

Wstępne zapytania na blacharni wskazują ze BMW będzie malować maskę. Czy ktoś się orientuje czy występuje maska fabrycznie malowana do X7?

W audi chcieli mi malować przy miesięcznym aucie zderzak powiedzieli że nie ma elementów malowanych, w kilku innych warsztatach to samo. U Marszałaka Pan wziął VIN i powiedział ze tylko do mojego modelu występują elementy fabrycznie malowane. Także nie chce się dać wkrecić w malowanie maski

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

To chyba głazy spadły, żeby maska się nie nadawała do ponownego malowania tylko wymiany na nową.

Jak nie można miejscowo zaprawek robić to maluj maskę normalnie, co z tego, że będziesz miał nową z jedną warstwą lakieru, jak będą ślady po odkręcaniu już nawet nie wspominam o kosztach.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Nie występują oryginalnie malowane elementy nadwozia. Natomiast nowa maska z ASO po pomalowaniu przez fachowca będzie miała fabryczną grubość lakieru.
Opublikowano
Nie chodzi o "głazy" tylko chodzi o fabrycznie malowana maskę. Chce rozeznać temat czy komuś na forum zakładali coś fabrycznie malowanego
Opublikowano
To zadzwoń do ASO.

Tak zrobię na razie pytałem w moim ASO a jak znam życie to będę musiał podzwonić po połowie polski żeby trafić na takiego co będzie mu się chciało sprawdzić - koszty mam gdzieś bo to z OC sprawcy

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Powtórzę, nie istnieje fabrycznie malowana maska chyba że kupisz z demontażu.
Opublikowano
Powtórzę, nie istnieje fabrycznie malowana maska chyba że kupisz z demontażu.

3 serwis mi potwierdza twoją wersje