Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie, niechcący zawarłem płytkę modułu świateł, poszło spięcie i od tamtej pory nie działa mi połowa świateł. Podłączyłem drugi moduł i jest to samo, gdzie może leżeć problem? Ewentualnie jest ktoś z okolic Warszawy, kto może mi to ogarnąć?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bezpieczniki i żarówki do sprawdzenia.
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co konkretnie nie świeci?
Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)
Opublikowano
Pierwsze co to zacząłem szukać bezpieczników, których z tego co wiem nie ma (wyprowadźcie mnie z błędu), za światła odpowiada tylko moduł. Wszystkie lampy działają na krótko. Działa tylko lewe do jazdy dziennej, prawe długie, któryś kierunek z tylu, chyba lewy i tyle.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pierwsze co to zacząłem szukać bezpieczników, których z tego co wiem nie ma (wyprowadźcie mnie z błędu), za światła odpowiada tylko moduł. Wszystkie lampy działają na krótko. Działa tylko lewe do jazdy dziennej, prawe długie, któryś kierunek z tylu, chyba lewy i tyle.

IMG-20210603-140420.jpg

Zaznaczone masz bezpieczniki do sprawdzenia

F106 i F107 masz obok akumulatora

Screenshot-2021-06-03-14-07-24-663-com-dcsoftware-eu-bmwwdsviewer-free.jpg

F9 i F32 w schowku.

Opublikowano
F9 i f32 sprawdzone, są ok. Z tylu przy Aku nie mam żadnej skrzynki z bezpiecznikami, wiec f106 i 107 nie namierzyłem. Wiem ze jest jeszcze jedna, w schowku, za wszystkimi bezpiecznikami.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Rzeczywiście wprowadziłem cię w błąd nawet pod zdjęciem pisze że to za schowkiem na rękawiczki :duh:

Dokładnie pod pokrywką oznaczoną strzałką.

IMG-20210604-222020.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cieszę się że mogłem pomóc :cool2: