Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie Koledzy i Koleżanki. Czy są ludzie z Małopolski, którzy chcieliby przywitać nadchodzące lato na pięknym Podhalu?
  • 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Coś nie możemy ruszyć z tematem. Może na zakończenie zimy spotkamy się na pięknym Podhalu? Zapraszam do Nowego Targu, zorganizuję spotkanie w wyjątkowej restauracji, przejedziemy naszymi wspaniałymi wozami w miejsca, gdzie będzie można zrobić piękne zdjęcia, a co najważniejsze poznamy się i spędzimy fajnie czas. Dzieciaki oczywiście mile widziane, sam mam dwójkę brzdąców. Proszę w wątku dopisywać się nickami, jak uzbiera się kilka osób to będziemy działać. Liczę na Was!
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nigdy nie byłem na żadnym spocie, ale chciałbym spróbować, szukam od wczoraj po internecie jakiś spotów, ale mam wrażenie, że na Kraków i Małopolskę nie dzieje się nic
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jakiś spocik wiosenny w Krakowie, wieczorową porą, w tygodniu, bez zbędnej zgraji? 

• Lubię to 1
  • 1 rok później...