Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra cena? Chciałbym pojeździć z 2 - 3 lata i najmniej stracić na tym aucie. Przebieg dosyć niski (jeżdżąc po 10 - 15k nie przekroczyłbym 200tys przebiegu), wyposażenie dla mnie spoko. Podobno jedynie po drobnej szkodzie parkingowej naprawionej w aso (zderzak i lampa).

VIN: WBA3E11050F464186

Link do ogłoszenia

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Sprytne zdjęcia. Szkoda w historii.

Tył robiony.

Bez dostępu do historii serwisowej nie wierz w przebieg. Dlatego to najpierw sprawdź.

Opublikowano
i najmniej stracić na tym aucie

seria F spada mocno w dół cenowo czy to trójka czy piatka... wiec to nierealne aby ci sie udało malo stracic

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Akurat obecnie nie idą w dół a nawet drożeją i u nas i na zachodzie.
Opublikowano

@Ponta:

Skąd wiesz, że tył robiony? Podobno jedynie z przodu coś było.

W Historia pojazdu gov co ciekawe nie ma szkody chociaż mówił sprzedający, że była z przodu parkingowa.

Jeśli chodzi o przebieg z historia pojazdu gov to:

2013 - pierwszy właściciel

2016 - 72 tys

2018 - 103 tys

2019 - 113 tys

2020 - 125 tys

2021 - 141 tys

@Bing:

Bardziej niż nie stracić, chcę stracić jak najmniej na F30, czyli chociażby wziąć z wyposażeniem które jest często pożądane itp.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Pojedź z czujnikiem to zobaczysz :D

Szkoda w historii jest jak najbardziej.

Opublikowano
Na stronach gov@ całego info nie ma a tak ogólnie to z takim podejściem do kupna które prezentujesz to ciężko będzie Tobie coś wybrać.
Opublikowano

Z jakim podejściem? Chodzi o to skupianie się, żeby nie stracić?

Ogólnie codziennie sprawdzam otomoto, ale niestety nie ma zbyt wiele interesujących ofert. Wiadomo, używane auto to nie można mieć wszystkiego tak jak się samemu konfiguruje więc powoli przymykam oko na kolejne kryteria, patrzę na trochę droższe modele, nie zwracam uwagi na kolor zewnętrzny, w wyposażeniu tak naprawdę tylko patrzę żeby był automat, w środku ciemna tapicerka no i wciąż staram się żeby maks. przebieg był około tych 150tys

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Kolego, co to za różnica 2 czy 5 tysięcy, jak tyle może cię wynieść naprawa czegoś albo 2k kosztuje komplet opon 17", kto by to liczył?
Opublikowano
Z jakim podejściem? Chodzi o to skupianie się, żeby nie stracić?

Ogólnie codziennie sprawdzam otomoto, ale niestety nie ma zbyt wiele interesujących ofert. Wiadomo, używane auto to nie można mieć wszystkiego tak jak się samemu konfiguruje więc powoli przymykam oko na kolejne kryteria, patrzę na trochę droższe modele, nie zwracam uwagi na kolor zewnętrzny, w wyposażeniu tak naprawdę tylko patrzę żeby był automat, w środku ciemna tapicerka no i wciąż staram się żeby maks. przebieg był około tych 150tys

za 2-3 lata będą się efkami namiętnie interesować Sebiki, czy inni pryszczaci małolaci, którzy bedą kupowali swoje wymarzone auto wg kryterium: "mpakiet + jak najtaniej" ;) także nie nastawiałbym się na owocną odsprzedaż 3jki, ktorych na aukcjach nie brakuje. Sprzedaż dobrego auta w Polsce za godziwe pieniądze to nie lada sztuka.

http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
A ja uważam odwrotnie, sprzedaż dobrego auta to żaden problem, sprzedałem ostatnio E91 320d za 34k gdzie znawcy za tyle kupują F31 :lol:
Opublikowano
A ja uważam odwrotnie, sprzedaż dobrego auta to żaden problem, sprzedałem ostatnio E91 320d za 34k gdzie znawcy za tyle kupują F31 :lol:

oczywiście pojedyncze jednostki docenią stan samochodu :D ale większość "kowalskich" typuje model w wyszukiwarce i sortuje od najtańszego...;)

http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Niestety, a najgorsza patologia to grupy na fb.
Opublikowano
A na takiej grupce na FB nie można kupić zadbanego auta od pasjonata? Tak jak tu na forum ludzie za pewne bardziej dbają o swoje auta.