Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie, szukam jakiejś fajnej i sprawdzonej opcji do montażu tablic rejestracyjnych bez ramki widziałem jakieś ( rzepo naklejki ale nie wiem czy to zda egzamin mam wrażenie, że szybko odpadnie ) Będę wdzięczny za wasze podpowiedzi jak można to ogarnąć sensownie.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Jest taka ramka, której nie widać i łapie tablicę w dwa ceowniki.

Lub, tak jak ja mam to rozwiązane, na wkręty i pchełki maskujące, ale zostałem zjechany ostatnio od góry do dołu, mimo, że to OE rozwiązanie BMW.

Tak jak tutaj seria 3:

DfHtZmA.jpg

PPKAIvw.png

Opublikowano

Czarne wkręty wkręcone w miejscu gdzie są czarne litery i bez kombinowania jest git :)

Ja też nie w każdym aucie dawałem ramki, generalnie mnie "przymus" stosowania ramek w branży męczy, bo nie zawsze to ma sens.

Opublikowano
Jest taka ramka, której nie widać i łapie tablicę w dwa ceowniki.

Lub, tak jak ja mam to rozwiązane, na wkręty i pchełki maskujące, ale zostałem zjechany ostatnio od góry do dołu, mimo, że to OE rozwiązanie BMW.

Tak jak tutaj seria 3:

DfHtZmA.jpg

PPKAIvw.png

dlaczego zjechany?

Opublikowano
Ja mam tablicę przymocowaną jak na zdjęciu (w sumie w kilku autach) i wygląda to bardzo estetycznie. Osobiście nie lubię ramek, tablica nie zasłania radaru, a same osłonki na wkręty można kupić w kilku kolorach. U nas standardowo na prawą stronę idą białe, a na lewą niebieskie. Wszystko do kupienia w ASO.