Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
cec3ed7a1e10.jpg
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokladnie jest update tylko niemiec online. Reszty jeszcze brak.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jestem zaskoczony tą sytuacją , EVO ID6 z 2017 i aktualizacja automatyczna ? .

W aplikacji Bmw dowdland menager do pobrania jest dalej wersja 2021/3 .

Po informacji na pulpicie i potwierdzeniu aktualizacji nigdzie nie widzę że jest pobierana - przejechałem około 100 km/~1,5h . W sobotę mam dłuższą trasę to może pobierze .

a7bd83994f95.jpg

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
nowa mapka Europa Evo 2022-1

Mam pytanie, czy w bmw download manager powinna się już pojawić , bo sprawdzałem i podaję mi że mam aktualną 2021-3??

Opublikowano

Mam pytanie, czy w bmw download manager powinna się już pojawić , bo sprawdzałem i podaję mi że mam aktualną 2021-3??

Mam z innych źródeł, pobierz, wrzuc do auta I nie czekaj aż sie pojawi w manager

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

U mnie w dowdland manager właśnie się pojawiła 2022/1

Opublikowano

Dzięki, sprawdziłem dzis, u mnie też jest już 2022-1. Właśnie się ściąga.

Ps. Mapa zainstalowana, ale drogi oddanej pół roku temu dalej nie ma ... :8)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzięki, sprawdziłem dzis, u mnie też jest już 2022-1. Właśnie się ściąga.

Ps. Mapa zainstalowana, ale drogi oddanej pół roku temu dalej nie ma ... :8)

Bo z reguły mapy są na stan pół roku wstecz.

Te półroku to zwłoka, zbieranie danych, przygotowanie produktu itp.

Opublikowano

Bo z reguły mapy są na stan pół roku wstecz.

Te półroku to zwłoka, zbieranie danych, przygotowanie produktu itp.

To mam nadzieje , ze załapie się jeszcze na aktualizację, gdzie będą te ulice. Pakiet connected drive mam ważny do listopada 2022...

Opublikowano
Witam , czy ktoś pomoże jak wgrać mapy europy do BMW f30 z USA , duża navi, aktualnie jest NORTH AMERICA 2015, NBT_L15184A, ? Mam możliwość kodowania przez bimmercode, proszę o pomoc pozdrawiam,
Opublikowano
Witam , czy ktoś pomoże jak wgrać mapy europy do BMW f30 z USA , duża navi, aktualnie jest NORTH AMERICA 2015, NBT_L15184A, ? Mam możliwość kodowania przez bimmercode, proszę o pomoc pozdrawiam,

Pusz pw pomożemy

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie. Proszę o wyrozumiałość.

Pacjent Bmw f32 4 428 - North American NBT_L15184. Czy bez certyfikacji na Europę wgram mapy?

Chyba że ktoś będzie mi wstanie pomóc będę wdzięczny.

Opublikowano (edytowane)
Witam serdecznie. Proszę o wyrozumiałość.

Pacjent Bmw f32 4 428 - North American NBT_L15184. Czy bez certyfikacji na Europę wgram mapy?

Chyba że ktoś będzie mi wstanie pomóc będę wdzięczny.

Trzeba certificaty wymieć na europejskie, można dodać przy okazji Carplay i screen mirroring, odzywaj się pw pomogę

Edytowane przez Wojti77
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Już wcześniej ktoś pytał o zmianę lektora glosu kobiecego w nbt evo. Da się? Rlink Renault daje taką możliwość poprzez menu. W menu bmw nie widzę?
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie zaktualizowałem mapę do wersji 2022-2. Są już drogi, których w wersji 2022-1 nie było.

Korzystałem z pakietu bmw Connected Booster , który obejmował aktualizację i real live trafic, widzety itp. Niestety obecnie pakiet jest podzieliony na dwa connected booster i USB Map Update... zobaczymy jakie będą ceny w listopadzie, w zeszłym roku były fajne promocje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Właśnie zaktualizowałem mapę do wersji 2022-2. Są już drogi, których w wersji 2022-1 nie było.

Korzystałem z pakietu bmw Connected Booster , który obejmował aktualizację i real live trafic, widzety itp. Niestety obecnie pakiet jest podzieliony na dwa connected booster i USB Map Update... zobaczymy jakie będą ceny w listopadzie, w zeszłym roku były fajne promocje.

pogode, traffic jest opcja aktywacji na dluzsze pakiety jak rok, kody map lifetime dla EVO od dawna dostępne

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam. Czy ktoś mógłby mi pomóc w aktualizacji map w nawigacji mojego BMW X3 G01 sprowadzonego z USA. Po sprowadzeniu z tego co się orientuję była wgrana mapa Road Map Europe Live 2020-1. Gdzie mogę pobrać aktualna mapę i jak mogę ją wgrać , potrzebuje szczegółów gdyż zbytnie nie znam się na tym . Z góry dziękuję za pomoc.