Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jak masz 4x taką samą felgę to załóż 4x takie same nowe opony i święto. Nie muszą mieć w tym wypadku homologacji. Przy ogumieniu mieszanym ja bym wolał kupić z homologacją.

Jeździłeś na wielosezonie czy chcesz kupić po pozytywnych opiniach z Internetu? Pytasz się o wysokie prędkości i oponę która w żadnych warunkach nie jest taka jak powinna być :P W tak dużym i ciężkim aucie w lecie będzie pływać przy szybszej jeździe, w zimie też szybko nie pojedziesz, bo będzie się uślizgiwać (nie licząc jesiennych warunków)

Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
Opublikowano
panowie doradźcie jakie opony wrzucić na felgę 19' (styling 449 4x 9jet48)

szukam wielosezonówek ponieważ takie będą najlepsze na moje warunki

jedyne jakie mi wynajduje z gwiazdką i ROF to Scorpion Verde All Season ale mają niestety niskie parametry (max 210km)

no i nie mają homologacji zimowej akurat w tym rozmiarze,

naczytałem się i wygląda na to ,że jak mam 4 takie same to nie muszę szukać z gwiazdką i ROF ( wożę ze sobą zestaw naprawczy)

czy polecacie jakieś fajne wielosezonówki do F15 (19/255/50) ?

Na realoem sprawdzałeś?

Goodyear Eagles LS 2 ROF

MICHELIN LATITIUDE TOUR HP ZP

PIRELLI SCORPION VERDE

Wszystko 255/50/19

Opublikowano

Dzięki za info,

ktoś ma może jakieś doświadczenie z oponą Pirelli Scorpion Verde All Season 255/50R19 107H RUN ON FLAT M+S, XL. * ?