Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
U mnie E61, 525d 177km, 312tys, od dwóch lat w moich rękach, przy zakupie było 243tys. Olej 5W30, wymiana co około 11tys, zero dolewek.
Opublikowano

Mam 345k km a sam przejechałem trochę ponad 160k km - 8 lat. Mozna powiedzieć że mam 3 silnik w aucie :norty:

Bazowo 530d xdrive 231ps - obecnie 535d xdrive i coś tam może z 420ps.

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano
Moje e60 3.0d 235km 2008r 307000 aktualnie. Od 1.5 roku w moich rękach, kupiłem z przebiegiem 242km. Puki co lata aż miło. Olej 5w30 do 1l na 10k łyknie,lecz jest też to spowodowane wyciekiem z misy.
Opublikowano
E61 530d 2006r. W 2019 zakupiłem pod Monachium od pierwszego właściciela z przebiegiem 33tyś.Aktualnie 61tyś.Pelny M pakiet z manualem.
Opublikowano
Do 90% e60 trzeba dodać 100 lub 200 tys km :twisted:

Zgadzam się z tobą ,ale to dotyczy wsystkich aut sprzedawanych w Polsce sprowadzonych świeżo z za miedzy.Dlatego wsystkie swoje samochody osobiście sprowadzam z Niemiec.

Opublikowano
A co dopiero powidzieć o e34 525tds z przebiegiem 109tyś którego przywiozłem bratu 3 lata temu.Rozumiem że ludzie nie wierzą w tak niskie przebiegi bo nikt takiego samochochodu na handel nie sprowadzi bo jego cena jest dwa albo trzy razy wyższa niż u nas sztuka z przebiegiem 150tys która realnie ma 400tyś.Samochody są z niskimi przebiegami ale za ten przebieg trzeba zapłacić i kropka.
Opublikowano (edytowane)

Może na moim przykładzie.

535d kupiłem w VI 2018r, jeździłem tylko w weekendy i głównie trasa, bo miałem jeszcze do pracy e46 które sprzedałem dzień od wrzucenia

ogłoszenia w I/II 2019.

W XI 2019 kupiłem 2-gi samochód ( 1-szy przyrząd ) do pracy i tłuczenia w mieście.

Czasem BMW zrobię w miesiącu 20 km a czasem 1000, 2-3 razy się zdarzyło po 3000 km w miesiącu.

Z tego co mi wiadomo, choć ręki oczywiście nie dam sobie uciąć, poprzedni właściciel robił z nią podobnie jak ja teraz, przez ok 4 lata gdy była

w jego rekach.

Kupowałem miała coś koło 150 kkm a teraz ma coś koło 182 kkm.

Weryfikowałem jak mogłem, m.in. ASO, bmw check i inne, niby wszystko się zgadza, ale również ręki nie dam sobie uciąć.

Tyle, że ja tej sztuki nie zamierzam przez następne lata sprzedawać, stąd takie traktowanie.

Edytowane przez mikan
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja moja bede mieć w maju 10 lat i też mi się nie spieszy żeby sprzedać a raczej nawet o tym nie myślę

Średnio rocznie 15-20 k

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
530i 2009 rok, 228kkm nalotu, potwierdzony przez wpisy w książce serwisowej, bazę danych BMW, różne raporty ze stron typu carvertical też się z tym pokrywają.
Opublikowano
BMW M54B25 rok 2004,użytkuje 6 lat,przebieg 295 tyś potwierdzone książką serwisową. Jak kupowałem miała 223tyś sprawdzana była w BMW w Niemczech.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja wczoraj odebrałem samochód z serwisu po wymianie oleju, filtrów,zmianie płynu hamulcowego i przewodów tył i miła pani w biurze poinformowała mnie że auto w 2011 roku miało 250 000 , teraz ma 280 000 :mad2:
Opublikowano

U mnie 3.0 ropniak 218 M57N żeliwo, zastanawiam się na chipem, ale niewiem czy się nie rozpadnie :P, 360nalotu od 7 lat w moich rękach. Import z Belgi.

Co do przebiegów nie wierze w 90% w ich nalot szczególnie diesli z Niemiec. W Niemczech tak samo kręcone liczniki są jak u nas. U mnie dopiero jakieś dziwne akcje zaczęły się dziać w na przełomie tamtego i tego roku 358k. Wcześniej poza NIVO nic.

Jestem w stanie uwierzyć w niski przebieg auta z Japonii.

Opublikowano
545i - przebieg 415k km. Właśnie zmieniany silnik na drugi, ten pierwszy przejechał ponad 300k km. na gazie :)
Opublikowano
545i - przebieg 415k km. Właśnie zmieniany silnik na drugi, ten pierwszy przejechał ponad 300k km. na gazie :)

z ciekawości co się podziało ze starym ?