dealer25 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Witam oglądał ktoś to auto? wisi ponad rok, ogłoszenie pojawia się co 2-3 miesiące, cena spadła o dobre kilka tysięcy zł Przebieg już spory na 335i a do panewek nie było zaglądane
Główni Moderatorzy Kruk Opublikowano 4 Stycznia 2021 Główni Moderatorzy Opublikowano 4 Stycznia 2021 Na zdjęciach tak słabo wygląda, tak przeźroczyście ;)Gdyby był link do ogłoszenia było by łatwiej coś powiedzieć...
Zasłużeni forumowicze miczek.mk Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 4 Stycznia 2021 https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-335i-europa-radar-bix-duza-navi-okazja-ID6DuA1F.htmlwww_otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-335i-europa-radar-bix-duza-navi-okazja-ID6DuA1F.htmlOd czasu gdy każda spłuczka w toalecie ma kamerę z systemem operacyjnym, zawsze mam podejrzenie, że może nie być dziełem przypadku umieszczenie w ogłoszeniu zdjęć w tak beznadziejnej jakości.Ale to moja subiektywna opiniai może to ta jedyna...Zdekodowany VIN WBAVS71060KS76241Type VS71Model 335iMarket EuropeDevelopment Code E91Chassis TouringSteering leftDoors 5Engine N54Displacement 3.00 lPower 225 kWDrivetrain Rear-Wheel DriveTransmission manualColor Sparkling-graphit Metallic - A22Upholstery Leder "dakota"/terra - LCB8Manufacturer BMW AGProduction Plant Munich, GermanyProduction Date 2007-01-26Options1CA Selection Cop Relevant Vehicles Selektion Cop Relevanter Fahrzeuge205 Automatic Transmission Automatic Getriebe249 Multi-function For Steering Wheel Multifunktion Fuer Lenkrad255 Sports Leather Steering Wheel Sport-lederlenkrad2AB Alloy Wheels Ellipsoid 162/mischb Lm Raeder/ellipsoidsp.162/mischb.320 Model Designation, Deletion Modellschriftzug Entfall321 Exterior Parts In Body Color Exterieurumfaenge In Wagenfarbe354 Green Stripe Windscreen Gruenkeil-frontscheibe3AC Trailer Tow Hitch Anhaengerkupplung402 Panorama Glass Roof Panorama Glasdach418 Luggage Compartment Package Gepaeckraumpaket423 Floor Mats, Velour Fussmatten In Velours428 Warning Triangle Warndreieck431 Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d Innenspiegel,automatisch Abblendend470 Child Seat Isofix Attachment Kindersitzbefestigung Isofix481 Sport Seats F Driver/front Passenger Sportsitze Fuer Fahrer/beifahrer488 Lumbar Support Driver/front Passenger Lordosenstuetze Fahrer/beifahrer493 Storage Compartment Package Ablagenpaket494 Seat Heating F Driver/front Passenger Sitzheizung Fuer Fahrer/beifahrer4AB Fine-wood Trim Burr Walnut Edelholzausfuehrung Nussbaum Wurzel4AE Armrest Front Retractable Armauflage Vorne Verschiebbar502 Headlight Washer System Scheinwerfer-waschanlage508 Park Distance Control (pdc) Park Distance Control (pdc)520 Foglights Nebelscheinwerfer521 Rain Sensor Regensensor522 Xenon Light Xenon-licht524 Adaptive Headlights Adaptives Kurvenlicht534 Automatic Air Conditioning Klimaautomatik541 Active Cruise Control Aktive Geschwindigkeitsregelung548 Speedometer With Kilometer Reading Kilometertacho563 Lights Package Lichtpaket5AC Autom. High-beam Headlights Control Fernlichtassistent609 Navigation System Professional Navigationssystem Professional620 Voice Input System Spracheingabesystem644 Prep. For. Mob. Ph. Bluet. Interf. Handy Vorb. Mit Bluetooth-schnitts.677 Hifi System Professional Hifi System Professional760 Individual High-gloss Satin Chrome Individual Hochglanz Shadow Line761 Individual Sun Protection Glazing Individual Sonnenschutzverglasung775 Individual Roof-lining Anthracite Individual Dachhimmel Anthrazit7RS Comfort Package Comfort Paket851 Language Version German Sprachversion Deutsch863 Europe/dealer Directory Service Kontakt-flyer Europa879 German / On-board Documentation Deutsch / Bordliteratur896 Daytime Lights Function Tagfahrlichtschaltung8SP Cop Control Cop Steuerung SAAB ready for take off. codzienność: - fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE) - dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F) - praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F) czas wolny: - nerwowe BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL) weekendy: - przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL) zabawki: - zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L) plany: - ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)
dealer25 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 Jutro jadę z zamiarem kupna jeśli będzie wszystko ok, mam już cała historie po vin, auto bezwypadkowe wg sprzedającego sprawdzane w ASO, wszystko ori łącznie z katami, westgate turbin zrobiony w TC w rym roku, jeśli kupię warto oddać auto na wymianę panewek? Są różne opinie, serwis olejowy nie był w aucie przeciągany, jeździ na 0w40
Zasłużeni forumowicze miczek.mk Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 5 Stycznia 2021 Jutro jadę z zamiarem kupna jeśli będzie wszystko ok, mam już cała historie po vin, auto bezwypadkowe wg sprzedającego sprawdzane w ASO,...Incydent ubezpieczeniowy na tym numerze VIN był. SAAB ready for take off. codzienność: - fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE) - dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F) - praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F) czas wolny: - nerwowe BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL) weekendy: - przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL) zabawki: - zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L) plany: - ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)
Główni Moderatorzy Ponta Opublikowano 5 Stycznia 2021 Główni Moderatorzy Opublikowano 5 Stycznia 2021 Widnieje szkoda w historii.
dealer25 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 Widnieje szkoda w historii.Wiadomo kiedy była i na jaka wartość? EditJuż wiem był obtarty zderzak ostatnio
Zasłużeni forumowicze miczek.mk Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 5 Stycznia 2021 Powiem najdelikatniej jak się da.Najdelikatniej.Bądź ostrożny... Bardzo ostrożny... SAAB ready for take off. codzienność: - fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE) - dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F) - praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F) czas wolny: - nerwowe BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL) weekendy: - przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL) zabawki: - zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L) plany: - ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)
dealer25 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 Powiem najdelikatniej jak się da.Najdelikatniej.Bądź ostrożny... Bardzo ostrożny... Nie napalam się, kiedyś już jeździłem 335i, wezmę kompa z sobą i miernik, sprawdzę parametry silnika, wydajność pompy wysokiego ciśnienia, korekcje wtrysków, prace skrzyni, także wszystko z głowa, dam znać jutro
Zasłużeni forumowicze miczek.mk Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 5 Stycznia 2021 Nie napalam się, kiedyś już jeździłem 335i, wezmę kompa z sobą i miernik, sprawdzę parametry silnika, wydajność pompy wysokiego ciśnienia, korekcje wtrysków, prace skrzyni, także wszystko z głowa, dam znać jutroTylko pamiętaj, że miernikiem mierzymy elementy konstrukcyjne a nie błotniki, drzwi i pokrywy... SAAB ready for take off. codzienność: - fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE) - dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F) - praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F) czas wolny: - nerwowe BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL) weekendy: - przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL) zabawki: - zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L) plany: - ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)
dealer25 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2021 Auto kupione trasa prawie 700km bez niespodzianek, na dzień dobry 1 serwis do zrobienia tylne amory 30%, serwis olejowy skrzyni biegów, świece plus cewki jak to przy n54 bywa, dokładne sprawdzenie pompy paliwa bo były wachania, panorama do roboty, ogólnie stan auta ok, napewno nie miała żadnej przygody blacharskiej lakier oryginał, zderzak tył do pomalowania bo była obcierka parkingowa i poszło na ubezpieczenie, elementy konstrukcyjne nie ruszane, parametry silnika w normie, jutro zainstaluje MHD i sprawdzę logi bo inpa nie dała rady kilka błędów nieznanych Pierwszy raz jechałem z tempomatem aktywnym w e90 i powiem ze super sprawa :)
Zasłużeni forumowicze miczek.mk Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 6 Stycznia 2021 8.8 l /100km - SUPER :cool2: - ale te Sava Eskimo Ice to masakra na taki wóz...PS. Z ciekawości - ten zderzak przedni to prawdziwa Alpina czy produkt rzemieślniczy? SAAB ready for take off. codzienność: - fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE) - dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F) - praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F) czas wolny: - nerwowe BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL) weekendy: - przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL) zabawki: - zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L) plany: - ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)
dealer25 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2021 8.8 l /100km - SUPER :cool2: - ale te Sava Eskimo Ice to masakra na taki wóz...PS. Z ciekawości - ten zderzak przedni to prawdziwa Alpina czy produkt rzemieślniczy? No sava wiadomo ale tragedi nie było a śnieg naparzał z deszczem i 0 stopni, fakt jechałem ostrożnie co widać po spalaniu :) Dokładna to fake Alpina i raczej się jej pozbędę bo z bliska lipnie wyglada, jak ja trochę ogarnę to plan na wiosnę położyć niżej bo ma seryjny zawis bez M i styling 313 i napewno wymiana archaicznego CCC na CIC
Główni Moderatorzy Ponta Opublikowano 6 Stycznia 2021 Główni Moderatorzy Opublikowano 6 Stycznia 2021 Niech się spisuje.
dealer25 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2021 Niech się spisuje. jedzie się przyjemnie, trasa 700km zrobiona powrotna, taka niepozorna szara myszka bez p-pakietu ale w środku wyposażenie super :)
Główni Moderatorzy Ponta Opublikowano 7 Stycznia 2021 Główni Moderatorzy Opublikowano 7 Stycznia 2021 W szoku jestem, ze 335i za 30k wyrwałeś i z tego co mówisz w dobrym stanie.
mes.. Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 W szoku jestem, ze 335i za 30k wyrwałeś i z tego co mówisz w dobrym stanie. poczekajmy...;) http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
dealer25 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2021 W szoku jestem, ze 335i za 30k wyrwałeś i z tego co mówisz w dobrym stanie. poczekajmy...;) Spokojnie miałem już 335i i wiedziałem co i jak :) stwierdziłem ze tym autem najlepiej mi się jeździło i wróciłem do niego,
Zasłużeni forumowicze lord_Simon Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 9 Stycznia 2021 No to cyk delikatna mapka na 350KM i sleeper jak się patrzy :D
Vaporr Opublikowano 19 Stycznia 2021 Opublikowano 19 Stycznia 2021 W szoku jestem, ze 335i za 30k wyrwałeś i z tego co mówisz w dobrym stanie. A ile miał dać? To już 14 letni wóz ...lata lecą ,ceny spadają a to nie klasyk. Najważniejsze w takich starszych mocniejszych wersjach żeby się nie sypało bo tam 10tys włożyć to nie problem, kwestia szczęścia lub pecha :)
Główni Moderatorzy Ponta Opublikowano 19 Stycznia 2021 Główni Moderatorzy Opublikowano 19 Stycznia 2021 30k to kosztuje diesel w e90.
Zasłużeni forumowicze lord_Simon Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 19 Stycznia 2021 30k to kosztują dwa 14-letnie diesle e91 :)
Zasłużeni forumowicze miczek.mk Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 19 Stycznia 2021 30k to kosztuje diesel w e90.Dopowiedziałbym, że jak ma być w normalnym stanie to owszem, ale tylko 4-cylindrowy. 30k to kosztują dwa 14-letnie diesle e91 :)Za 30 tys. to można nawet kupić i trzy.Tylko za te pieniądze żaden nie będzie nawet w przybliżeniu porządny...ŻADEN. SAAB ready for take off. codzienność: - fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE) - dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F) - praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F) czas wolny: - nerwowe BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL) weekendy: - przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL) zabawki: - zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L) plany: - ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)
Tasior87 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Tak, tak... Dalej sobie wmawiajcie, że Wasze kilkunastoletnie BMW są warte majątek.Faktycznie po roku sprzedawania może ktoś skusi i wyda na nie sporo kasy.Tylko za jakiś czas mocno się zdziwi jak będzie chciał sprzedać prawie 20 letni samochód z przebiegiem 300k km+...Nie ma to jak kupić e90 za 40k, pojeździć 2 lata/ włożyć ze 15k (wiadomo, opony tylko premium), a po 2 latach sprzedać za 20k.Interes życia normalnie... Opinie oczywiście nie dotyczy samochód nadających się na kolekcjonerskie.
Rekomendowane odpowiedzi