Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
F45 moja mapa Road map europa route 2017 próbowałem wgrać Road map europe west next oraz Road map europe west route i za każdym razem to samo , dane nawigacji w pojeżdzie są niekompletne / zostały zmienione , niezbędna kontrola w serwisie :(
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ma ktoś może linki do mapy premium 2021 ale jakieś "normalne" typu na jdownloader... Chomik odpada bo mieszkam za granicą i nie mam konta w Polsce żeby kupić transfer, torenty tez odpadają. Z góry dzięki
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

(NIEAKTUALNE)

Poratuje ktoś samym plikiem: config.nfm ? Przypadkiem usunąłem z pendrive i trochę lipa ściągać teraz te tryliardy megabajtów dla jednego pliczku.. ;)

Edytowane przez kulfon3
Opublikowano
(NIEAKTUALNE)

Poratuje ktoś samym plikiem: config.nfm ? Przypadkiem usunąłem z pendrive i trochę lipa ściągać teraz te tryliardy megabajtów dla jednego pliczku.. ;)

Podaj adres e'mail Na forum nie wiem jak dołączyć plik do wiadomości

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Takie pigłoski chodzą, ale nikt tego oficjapnie nie ogłosil.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No właśnie czytałem na niemieckim forum że albo Update softu albo stare mapy :mrgreen:

BMW szka kasy na starych perełkach :wink:

Patrząc że mapy do ccc nie są już aktualizowane to może się zgadzać. Szukają oszczędności

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Trudno się dziwić bo kto do starszych modeli kupuje u nich mapy i kody ;)
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie szanowne grono liczę na pomoc z waszej strony dla początkującego kolegi mianowicie podczas próby wgrania map (BMWF34) wyskakuje mi komunikat

"Dane nawigacji w samochodzie sa niekompletne/zostaly zmienione. Niezbedna kontrola w serwisie" i co dalej

Opublikowano

Panowie,

mam problem. Udało się pobrać navi Road map Europe WEST Premium. Zgrałem na pendriva, samochód widzi jednakże woła o kod. Czy ktoś z Was jest w stanie wygenerować?

Druga sprawa mam historię samochodu z ASO, gdzie widnieje informacja, że jest zainstalowana Road Map Europe Premium 2011 (stan 2018-05-25). W samochodzie jak sprawdzam wersje widnieje 101094.0.19 Road Map Europe Premium 2011 czy po podanej wersji jesteście w stanie stwierdzić czy jedno pokrywa się z drugim?

Oczywiście mówimy o F11 z 2011.

Z góry dzięki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No przeciez sie pokrywa. Masz mapy PREMIUM 2011 w aucie, auto z 2011, więc wszystkp się zgadza.
Opublikowano
Będzie w tym miesiącu 2021-2 ?

Myślisz że na tym forum są ludzie z fabryki BMW? :-)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Powinna pokazać się w maju.