Skocz do zawartości

Road Map EUROPE WEST & EAST Premium 2021-1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Road Map Europe EAST Premium 2021-1

http://chomikuj.pl/oliverek69/BMW+Road+Map+(Navigacja)/Road+Map+Europe+EAST+Premium+2021-1

Road Map Europe WEST Premium 2021-1

http://chomikuj.pl/oliverek69/BMW+Road+Map+(Navigacja)/Road+Map+Europe+WEST+Premium+2021-1

WEST

Pełne pokrycie :

Andora, Belgia, Niemcy, Niemcy, Finlandia, Francja, Grecja , Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Włochy, Chorwacja, Liechtenstein, Luksemburg, Monako, Niederlande, Norwegen, Sterreich, Polska, Portugalia, San Marino, Slowakische Republik , Slowenien, Hiszpania, Szwecja, Szwajcaria , Czech Republik, Węgry , Państwo Vatykan .

Tylko główna sieć dróg:

Albanien, Rosja , Bosnien i Herzegowina, Bulgarien, Estland, Lettland, Litauen, Mazedonien, Moldawien, Czarnogóra, Rumunia , Serbien, Turcja i Ukraina.

EAST:

Pełne pokrycie:

Belgien, Bułgaria , Niemcy, Estonia, Finlandia, Grecja, Włochy, Chorwacja, Liechtenstein, Lettland, Litauen, Luksemburg, Niederlande, Norwegen, Sterreich, Polska, San Marino, Slowacja, Slowenien, Szwecja, Szwajcaria , Czech Republik, Węgry , Państwo Vatykan , Rosja .

Tylko główna sieć dróg:

Albanien, Andora, Bosnien i Herzegowina, Francja, Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Mazedonien, Moldawien, Monako, Czarnogóra, Portugalia i Hiszpania.

• Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 16,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra robota! :D Dziękuję :wink:

Ps. przez usb też można wrzucić te mapy?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Tylko przez USB. Tej wersji jeszcze nie ma 3xDVD nigdzie. Ostatnia na DVD jest wersja 2020-2. Ta mapa 2021-1na USB jest już wszędzie od dwóch tygodni. Możesz wybrać mega.nz lub torrent lub chomikuj.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
Dziękuję chłopaki jeszcze raz!
Opublikowano
Dzięki również. Mapy west załadowane do auta.
Opublikowano
czy pokrycie dróg w Polsce różni się w tych 2 wersjach ?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Nie

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
Już jest wgrany do f25
Opublikowano
. Niektórzy twierdzą, że w wersji EAST pokrycie Polski i krajów środkowej Europy jest dokładniejsze. Sam nie porównywałem.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
. Niektórzy twierdzą, że w wersji EAST pokrycie Polski i krajów środkowej Europy jest dokładniejsze. Sam nie porównywałem.

Noe ma różnicy w moim mieście. Jeździłem na obu. Poza tym jakby mialo być dokładniejsze? Trzy ulice więcej w jednym niż w drugim. Przecież to nie miało by sensu logicznie myśląc. W serwisie by proponowali EAST, bo w WEST dojedzie pan do połowy adresów? :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam mam takie pytanie czy aktualizacje tych map w f01 robić na wlaczonym zapłonie czy silnik może pracowac .Może głupie pytanie ale w f01robie pierwszy raz
Opublikowano

Wkładasz do usb w schowku pasażera wł. zapłon i czekasz aż zapyta czy aktualizować. Zaznaczasz tak i możesz jechać, możesz nawet w trakcie aktualizacji wyłączyć zapłon, nic się nie stanie, poprostu dokończy aktualizację później. Po zakończonej aktualizacji nawigacja wystartuje od nowa i masz nową mapę.

Może wcześniej zapytać cię o kod FSC jeśli nie był wcześniej wpisany LIFETIME.

Opublikowano
Ale schowku pasażera nie mam USB tylko w podłokietniku BMW 7 f01
Opublikowano
Jak zacznę wgrywać mapę i na koniec zapyta o kod a ja go nie wpiszę to co się stanie , przywróci się stara mapa czy co ??
Opublikowano
Ja kod musiałem podać przed instalacją.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
W przypadku PREMIUM pyta zawsze przed. Jak nie pyta to ktoś już wpisał kod LIFETIME, czyli na zawsze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Przy próbie wgrania mapy wyskoczyło dane nawigacji w pojeżdzie są niekompletne / zostały zmienione , niezbędna kontrola w serwisie , jak to przeskoczyć
Opublikowano
Mam pytanko czy te mapy pasują do każdej nawigacji ? Mam mała nawigację w bmw f30. Europe move.
Opublikowano
Witam,cZY te mapy beda pasowały do F11? czy potrzebuje dodatkowo jeszcze jakis klucz ,czy wystarcza same pliki na usb?