Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szukam osoby z okolic Poznania który ogarnie temat zakodowania mi zmiany tcu 1.5 na mulf2 high. Zakupiłem moduł mulf 2 oraz wiązkę usb. Potrzebuję tylko by ktoś mi to zakodował. Oczywiscie mam instrukcję co trzeba zrobić.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To w czym problem, jak wiesz co zakodować? Ncsexpert jest prosty, tylko nie intuicyjny. Jak coś zrobisz nie tak to zakodujesz od nowa.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wysłałem Ci na priv wersje INPY (na chomiku) od naszego kolegi din76 .

Mam u siebie tą wersie na tym samym systemie co Ty i wszystko śmiga , w pakiecie z INPA jest filmik z instalacją .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To yu na forum maniek też znajdzie ludzi którzy mu to zrobią. Temsky740, alb3rt i pewnie wielu innych. Tylko, że to co maniek chce zrobić wymaga tylko NCSEXPERTa, i chwili pracy. Jak już będzie mial go zainstalowanego to sobie powłącza i powyłącza co chce.
Opublikowano (edytowane)

Wiem ale żadna wersja nie chce mi działać na laptopie win 10 64 bit. A instalowałem tych wersji już chyba z 6

Aby NCS Expert był musi byc także inpa tak?

Edytowane przez maniek6600
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To musisz szukać kogos na miejscu, bo każdy kto będzie chciał to robić zdalnie musi mieć sprawny kabel podłaczony do twojego auta i działającą INPE.

Co ci się dzieje? Inpa nie widzi auta, czy coś innego?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
C>EDABAS>HARDWARE>OBD Setup - wszystkie linie powinny być podpisane [ OK ]
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"