Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam problem bo zostawiłem auto na światłach i rozładował mi się akumulator. Teraz nie mogę otworzyć auta. Samochód był zamknięty na alarm i centralny zamek. Myślałem że kluczykiem będzie dało się otworzyć moje e34 ale się przeliczyłem. Jak mam teraz dostać się do samochodu albo pod maskę żeby podładować akumulator? Dlaczego nie można otworzyć samochodu kluczykiem?

Pomóżcie !!!

Opublikowano
Witam

mam problem bo zostawiłem auto na światłach i rozładował mi się akumulator. Teraz nie mogę otworzyć auta. Samochód był zamknięty na alarm i centralny zamek. Myślałem że kluczykiem będzie dało się otworzyć moje e34 ale się przeliczyłem. Jak mam teraz dostać się do samochodu albo pod maskę żeby podładować akumulator? Dlaczego nie można otworzyć samochodu kluczykiem?

Pomóżcie !!!

czytaj USER MANUAL :mrgreen:

przekręć kluczyk jakbys otwierał drzwi do oporu

podnieś klamkę i przekręć dalej kluczyk... ;)

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

Opublikowano

Udało mi się po długich mękach otworzyć drzwi pasażera tym sposobem który mi podałeś. Chyba mam coś nie tak z zamkami bo za pierwszym razem nie udało się tak otworzyć. Drzwi od strony kierowcy nie otworzyłem.

Dzięki

Opublikowano
Udało mi się po długich mękach otworzyć drzwi pasażera tym sposobem który mi podałeś. Chyba mam coś nie tak z zamkami bo za pierwszym razem nie udało się tak otworzyć. Drzwi od strony kierowcy nie otworzyłem.

Dzięki

na 100% teraz tego nie potwierdze.. ale chyba to działa tylko po stronie pasażera.. :) - ja osobiście też otwierałem po stronie pasażera...

(może to taka zmyłka na złodzieja...??)

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A czy możecie mi pomóc tylko z modelem E39. Temat z podnoszeniem klamki nie działa.

Może znacie sposób otwarcia maski...

Oczywiscie info o masce prosze na priv

pozdrawiam

pozdrawiam