Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Próbuje znaleźć jakieś informacje na temat zakodowania elektrycznych siłowników klapy siłowniki założone już są mam moduł zmieniony wiązki podpięte zostało mi w sumie kodowanie, ale nie wiem od czego zacząć posiadam E-sys jakieś podstawy znam ale na temat tych siłowników nie mogę nic znaleźć. Może już ktoś przerabiał ten temat i trochę podpowie?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam

Próbuje znaleźć jakieś informacje na temat zakodowania elektrycznych siłowników klapy siłowniki założone już są mam moduł zmieniony wiązki podpięte zostało mi w sumie kodowanie, ale nie wiem od czego zacząć posiadam E-sys jakieś podstawy znam ale na temat tych siłowników nie mogę nic znaleźć. Może już ktoś przerabiał ten temat i trochę podpowie?

Trzeba zakodować moduł EHC, CAS i te sprawy - od tego trzeba zacząć.

Później możesz popatrzeć w ISTA/D - ale CHYBA tam nie ma żadnych adaptacji czy przyuczeń.

"Krzywą" zamykania się zmienia przez kodowanie (szybkość etc.)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dodaj 316 i zakoduj moduły HKFM,CAS,HU,JBBF.Rozumiem że moduł HKFM dołożyłeś.
Opublikowano

Modul HKFM zmieniony

Z kodowaniem HKFM CAS poradziłbym sobie, problem mam z dodaniem 316 nigdy tego nie robiłem i za bardzo nie mogę znaleźć informacji o tym jak się za to zabrać :roll:

Opublikowano
Wpisz w google: esys vo coding

Dzięki!! O to mi chodziło w sobotę będę miał coś czasu zobaczymy co z tego wyjdzie. Dam znac

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam odświeże trochę temat, a więc doposażyłem bmw f11 w, elektryczna klapę zakodowalem wszystko działa z małym problemem, jak auto nie miało klapy elektrycznej to otwierając z pilota klapę otwierała się szyba z tyłu po zakodowaniu z przycisku przy nogach otwiera się klapa tak samo się zamyka z przycisku w klapie ale dalej szyba się otwiera z przycisku na pilocie co muszę przekodowac czy ktoś wie. Dzieki
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może potrzebujesz nowego klucza z 4 przyciskami?