Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GRATULACJE! :clap:

Dzwięk jest bardzo przyjemny. Szkoda tylko troszkę autka na tak bolesne gazowanie. Ale jak napisałem dzwięk - MALINOWY! :modlitwa:

...tylko BMW
Opublikowano
Heh wiem ze to niedobre takie gazowanie ,ale to tylko i wyłącznie do celów testowych ,tylko w ten sposob da sie pokazać cały zakres dzwieku:)
Opublikowano
Heh wiem ze to niedobre takie gazowanie ,ale to tylko i wyłącznie do celów testowych ,tylko w ten sposob da sie pokazać cały zakres dzwieku:)

OK, usprawiedliwiony :D , jakbyś mógł nagrać krótki klip z dźwiękiem jadącego auta byłoby super. Z gory dzieki

...tylko BMW
Opublikowano
kolektor pozostał seryjny:) i koszt co mnie niezmiernie cieszy wyniósł uwaga- lacznie ok 700zł:):):):) tłumik -600zł z montażem był używany ale tez w V8 tylko ze merca wiec oczywiscie dla tego tak tanio ,wyciecie srodkowego i wstawienie rury 70zł ,moje odczucie jest takie ze chodzi bardzo podobnie jak legendarny eisenmann tylko ze nie kosztuje 3000zł:] aaa i do sprzedania mam tłumik od M5 który przedtem jeździł u mnie ,jakby ktos chciał
Opublikowano
tłumik to jedna sprawa a 8 cylindrów to druga;) ale zrobie zdjecie no problem ,1200zl za używane katy głownie z niemiec tam instaluja kompletne markowe układy wydechowe ,ale i u nas sie zdarza ze wycinaja, chociaz nie wiem dlaczego
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
wiem ze to nie ten dzial ale skoro mam juz taki temat zalozony to sie spytam- jest ktos zainteresowany kupnem tego tłumika w mojej 540 ???oddam za tyle ile kupiłem :) P.S aaa i mam jeszcze oryginalny od E39 M5 prawa strone:)
Opublikowano
Kiedy ten filmik tam wstawiles ? BO o ile pamietam to juz widzialem go jakies 3, 4 miechy temu.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Udalo mi sie kupic zestaw dedykowany do 540i firmy kellenger (ale okazalo sie ze to praktycznie to samo co eisenmann ,poniewaz kellenger zamawia tam wydechy) i roznica jest ogromna ,nie ma buczenia jak w poprzednim tlumiku mozna spokojnie jechac w trase bo dopoki sie nie depnie slychac tylko delikatne mruczenie w srodku, a jak juz sie depnie to jest dopiero orgia:d dodaje oczywiscie filmik : http://video.google.pl/videoplay?docid=-6746671535301006793&q=540i jak sie zrobi ladniej to nakrece jakis krotki filmik:)