Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem e-30 i mam takie małe pytanko. Otóż tam gdzie mamy pokrętełko od zimnego i ciepłego powietrza to nad nim znajduje się takie malutkie "coś" przypominajace jakby wystający mikrofon. Czy wie ktoś co to jest i doczego służy?? Pytałem się już kilku ludków i niestety nikt mi nie potrafił udzielic na to odpowiedzi :?

Opublikowano
być może i tak. bo jak np właczam silnieczek dmuchawy na 4 bieg to pochodzi troche a potem przestaje. dopiero po kilku minutach zaczyna chodzić ale od niższych biegów tego silniczka. ale czekam na dalsze sugestie, podpowiedzi
Opublikowano
W wersjach na rynku Amerykańskim jest tam mikrofon i bezposrednie połaczenie z McDonaldem a dokładnie z linią McDrive.
Opublikowano
no i masz racje - ja tam mam czujnik - a jak nie ma klimy to jest to atrapka :D

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

Witam was to jest czujnik do klimy czyli wyposażenie dodatkowe w lepszej furce

lagadula Wysłany: Pon Paź 02, 2006 12:37 pm Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

W wersjach na rynku Amerykańskim jest tam mikrofon i bezposrednie połaczenie z McDonaldem a dokładnie z linią McDrive.

masz racje to była AMERYKAŃSKA BOGATSZA WERSJA

MIłego dnia