Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

udalo mi sie zakupic kierownice z elementami drewnianymi. U siebie mam kierownice standardowa. Ale podgrzewana. Czy kierownica z elementami drewnianymi (ta standardowa montowana przez bmw, ktorej szczesliwym posiadaczem dzis sie stalem) jest podgrzewana? w jaki sposob? nie widze nigdzie zadnych kabli ani miejsca na wtyczke...

auto jak w podpisie: 1999... 2.0 litry benzyna

• Moderatorzy
Opublikowano

Oczywiście, że nie, nie było drewna w połączeniu z podgrzewaniem.

Jedyna sensowna zamiana to na kierownicę m-pakiet. Ewentualnie przeszycie swojej obecnej, żeby zachować podgrzewanie, bo to obcja mało spotykana ogólnie.

Opublikowano
tak myslalem ze bedzie niepodgrzewana.... a swoja droga farciarz jestem . Ta ktora mam- ma podgrzewana kierownice (jednak podgrzewanie nie dziala). w mojej poprzedniej tez byla podgrzewana kierownica i dzialalo pieknie. W dodatku kierownica jest w stanie fabrycznym.... a w mojej aktualnej - pozal sie boze...
Opublikowano
a jeszcze jedno pytanie: elemnty drewniane w tej kierownicy sa ciemne. Czy byly kierownice ktore mialy elementy drewniane w kolorze dekorow - tak zeby wszystko tworzylo calosc kolorystyczna
Opublikowano
U mnie tak wyglądało -

wlasnie o to chodzilo. Czyli kierownice musze szukac z jasniejszym drewnem.... a czy ktos ma taka kierownice z jasniejszym drewnem? (Jutro cykne foty tej kierownicy co posiadam) i mialby ochote sie wymienic?

Na Knoks'ie znalzlem w aucie katalog BMW, ale jest on do wersji poliftowej (nie ma w nim np mojego koloru lakieru), ale za to sa oznaczenia materialow i sa nazwy listew drewnianych. jutro posprawdzam wedlug katalogu jakie mam zalozone.

• 2 tygodnie później...