Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Wczoraj zakupiłem nowe wycieraczki na systemie Multi-Clip. Niestety odnoszę wrażenie, że w sprzedawca w sklepie nie do końca dobrze doradził mi co do tego klipsu wchodzącego na bolec, który łączy ramię wycieraczki z piórem. Czy ktoś mógłby mi podrzucić zdjęcie jakie u Was clipsy siedzą? Po ściągnięciu pokrywy zabezpieczającej wycieraczkę poprzedni komplet miał inny klips.

W razie pytań wrzucę później zdjęcia, poprzednie wycieraczki nadal wożę ze sobą, w razie gdyby te nowe okazały się niekompatybilne. Zawsze można spróbować wcześniejsze przełożyć do nowych piór, ale czy to nie jest już forma druciarstwa?

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

OXIMO

- przód, 600/475 MM WB400525 BMW 3 E90 E91 ( komplet )...... ok. 41,- zł.

- tył , WR420340.......... ok. 17,50,- zł.

Wpisz podane numery części w wyszukiwarkę i wyświetlą ci się oferty sprzedaży.

Opublikowano
U mnie oximo wytrzymały pół roku, po tym okresie piszczały i hałasowały tak samo visee, valeo już mają rok i pracują poprawnie. Szkoda pieniędzy na tańsze typu oximo czy visee.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
tak samo mi sie wydawało, wcześniej walczyłem z wycieraczkami, kupowałem jakieś najtansze, to aż szlak człowieka trafiał, nowe a już głośne, valeo silecio extm dośc drogie ale chyba najlepsze w swojej klasie
Opublikowano
U mnie OXIMO działa elegancko, od kilku lat tylko na tych jeżdzę, łatwo o dostępność a jak furacza i szybę utrzymujesz w czystości to i rok pojeżdżą, ale optymalnie wymiana sezonowo, jak opony... aaa no i na samoobsługowej myjce po szybach jedynie woda :)
Opublikowano

Na próbę założyłem Oximo. Póki co jestem zadowolony, po zimie najprawdopodobniej i tak będę musiał je wymienić.

Dziękuję za odpowiedzi i pomoc w wyborze. :)