Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.Czy macie nr. Vin w prostokącie w lewym dolnym rogu szyby?Bo u mnie brak,a szyba oryginał06dc055fdd56013d5c81a14415e0dc7a.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Masz szybę z anglika albo USA, była ruszana. To jest oryginalna szyba, ale nie opuściło z nią fabryki twoje auto.
Opublikowano
Masz szybę z anglika albo USA, była ruszana. To jest oryginalna szyba, ale nie opuściło z nią fabryki twoje auto.

Szyba z anglika to akurat by miała miejsce na vin po drugiej stronie.Auto z Francji,więc wgl nie wiem skąd pomysł szyby z USA.Poza tym Vin nie jest bity na szybie tylko na naklejce pod szybą.Dzwoniłem wieczorkiem do Inchcape BMW Wrocław i powiedzieli że tak ma być.Nie ma w tym miejscu Vin.Dodam,że poprzednie moje auto X3 E83 też miało szybę ori i też w tym miejscu nie było vin.Mój sąsiad też ma E83 i też brak vin.Więc Ponta twój szybki wyrok nie ma pokrycia w faktach

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
U mnie też czarno 2015 r. gdzieś wyczytałem że można było zamawiać bez VIN na szybie i dobrze bo po co potencjalny złodziej ma wiedzieć wszystko o aucie. U mnie w specyfikacji jest taki dziwny kod teraz nie pamiętam ale coś że bez widocznego VIN w podszybiu, coś takiego. Nie było VIN od początku auto z CH. Też długo się zastanawiałem że deska wymieniona poduszki poszły etc, ale tak jw. wyczytałem że nie wszystkie mają VIN.
Opublikowano

Jest taki kod: 08SM - "numer podwozia widoczny na zewnątrz".

Moje X3 ma ten kod i za szybą jest widoczny numer.

Może o to chodzi?

Jeżeli auto ma to "wyposażenie" to znaczy że numer jest widoczny.