Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jak poruszam szybko kierownica prawo lewo, obojetnie czy zgaszony czy zapalony silnik to stuka mi jakby metal o metal cos w układzie kierowniczym, do tego kierownica ma lekki luz i to są dosłownie krótkie szybkie ruchy prawo lewo. Co to może być? Drążki kierownicze i końcówki wymieniałem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kiedy w końcu nauczycie się ludzie, że jeżeli chcecie uzyskać jakąkolwiek pomoc to wypada podać chociaż minimum informacji o aucie.

Po to jest m.in. takie pole jak "moje bmw".

Cieszę się twoim szczęściem, że masz fajne bmw, ale nic to nie pomaga w jego identyfikacji.

Czasem niuanse typu miesiąc produkcji mają spore znaczenie na rozwiązanie problemu, nie mówiąc o podstawowych danych jak silnik, rok produkcji, rodzaj nadwozia i skrzyni.

Później będziesz się denerwował, że nikt nie odpowiada na twoje posty.

Będzie kilka pytań z podobnym brakiem podstawowych informacji i osobom, które coś mogą napisać w temacie odechciewa pisać się nawet takie "moralizatorskie" posty.

pzdr

yaz