Skocz do zawartości

Gdzie Najlepiej Podpiąć RING'i Reflektorowe ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zamówiłem sobie Ringi czy Podkowy , jak kto woli i gdzie je podpinacie . Tam gdzie postojówki ? Hel

M y F a v o r i t e ? O n l y B l a c k ...

B l a c k - M i g h t y - W o n d e r f u l

Opublikowano
ja jakbym mial czas sie bawic ( i jakbym ni emial halogenow) to bym zrobil nowa instalacje i podpiol je do wlacznika halogenow-tak aby byly one niezaleznie wlaczane bez kolidowania z innymi swiatlami( jaki ma to pobor produ-zeby nie obciazac niepotrzebnie przewodow postojowych swiatel)
Opublikowano

Halogeny i tak świecą dopiero po włączeniu świateł a ringi mają tak niewielki pobór prądu, że można je podpiąć śmiało pod postojówki.

A bez halogenów jeżdżą same wersje ubogie więc jak ktoś chce szpanować ringami to niech sobie najpierw halogeny założy.

Opublikowano

Podciagnij osobna instalacje z przekaznikiem. Sterowanie przekaznika podciagnij do wnetrza samochodu.

Sterowanie przekaznika mozesz rowniez podlaczyc do instalacji oswietlenia wewnetrznego. Dzieki temu bedziesz mogl uruchamiac ringi za pomoca pilota w kluczyku. :wink:

Opublikowano
ŁUKASZ stary zajebista rada :lol: że na to nie wpadłem . Dzięki Chłopie ...

Opublikowano
Słuchajcie , kupiłem Ringi na Allegro , zamontowałem , podpiołem je pod postój normalnie (zamiast zwykłych postojówek) Ale Kurna coś słąbo świecą ? Dlaczego ? Jak bym podpioł w inne źrudło zasilania Jarzyły by mocniej ? Help !

Opublikowano
Własnie tak swieca te ringi z allegro. Jak mają dobrze swiecic to musisz wydac z 50zł na same diody a nawet 100 dopiero wtedy jest efekt. Wszyscy co robią te ringi na allegro zakładają zwykłe diody z złotówke i chwalą się ze 10000mcd. Polecam Ci przejsc się do dobrego sklepu z układami elektronicznymi to powiedzą ci ile kosztują dobre diody i jak one swiecą. Mi jak pokazali diode ze 230zł o srednicy 1cm to działała jak halogen o mocy 300w a nawt 500w nie sposób było wytrzymac w pomieszczeniu tak było jasno. Widziałem bebechy kumpla :P :shock:
Opublikowano

Noo własnie . Fagasy szukają taniego "wzbogacenia" się :P Chyba bende musiał zobaczyć w dobrym elektryku za taką samą dioda jak mam zamontowane ale o większej wydajności . Ale musze wam powiedzieć że jak juz sie ściemniło na niebie to całkiem zajebiście świeciły na postoju :)

Dzięki za rade . pzdr dla BieMdaWliowiczóf :twisted2: