Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

I ja postanowiłem pochwalić się swoją g20:). Auto w posiadaniu od ponad roku, zamówione do produkcji tuż po premierze w marcu 2019 i odebrane w maju. Motor B47 2.0d. Miało być sportowo i zarazem elegancko, więc nie brałem przyciemnianych szyb ale jest wszystko co było dostępne z M sport (pasy bezpieczeństwa M, spojler itp.) Z ciekawszych opcji: M sport pakiet, podwójne szyby, sportowe hamulce, pakiet connecteddrive plus, zestaw Hi fi, ledy, felgi 19'. Autem zrobiłem prawie 34tys km i wrażenia bardzo pozytywne, każdy zakręt wywołuje uśmiech na twarzy.

XyHoeh.jpg

9Xhiya.jpg

QzIrxM.jpg

VRBjOL.jpg

LRcA3a.jpg

0JZHbM.jpg

TGctbD.jpg

pnIrAt.jpg

k3nL5h.jpg

IYcdus.jpg

FmSkWo.jpg

RaMuSB.jpg

ufbr84.jpg

Edytowane przez Tom87
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ładny kolor i jak nie lubię chromów to tutaj pasują - gratulacje :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gratuluję , piękne auto ! ja bym powiedział - Gentelman w adidasach :wink:
Opublikowano
Tak, gentelmen w adidasach:) aczkolwiek z tym momentem obrotowym (400Nm) daje radę. W planach chip na ok 450Nm i 230km. Jeśli chodzi o zawieszenie to jest sportowe -10mm. Na wybojach jest trochę trzęsawka, ale jest to też kwestia ogumienia Run flat. W zamian za to prowadzenie jest świetnie (układ kierowniczy bardzo precyzyjny), jak juz pisałem, każdy zakręt wywołuje uśmiech.
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Idealnie wybalansowałeś sport z elegancją i wyszło ładne, nietuzinkowe auto.

Fajna tablica imienna.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Tak enigmatycznie napisałeś, że zastanawiam się czy to 318d?

Jak sie jezdzi na mpak zawieszeniu i tych felgach? Taki przebieg to pewnie autko widzialo rozne drogi.

Bardzo ladny kolorek i pasuje Twoj opis do konfigu autka :)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
Zamówiłem kolor biały mineralny z czarną skórą ale właśnie zastanawiam się nad tym szarym i zmianą skóry na biała :)