Skocz do zawartości

Mata pod siedzeniem pasazera i prosba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie poszukuje moze ktos wie jak maja isc kabelki do tej maty albo do wtyczki pod fotelem pasazera.

Dzis grzebalem tam pod fotelem i znalazlem takie cos jak dwa obciete kabelki oraz jedną parę niebieski z brazowym . te ostatnie wychodza chyba z maty a tamta druga para obcieta z wtyczki , tyle ze maja zupelnie inne kolory te pary . czy moglby ktos mi napisac co i jak do czego zeby to polaczyc ze soba - bede wdzieczny za okazalą pomoc

Opublikowano
Wiesz, wydaje mi sie, ze jesli ktos poucinal i pewnie zamknal "obieg" to prawdopodobnie dlatego, ze mata jest uszkodzona i bedziesz mial caly czas wyswietlany blad. Uszkodzenia maty to dosc czesta awaria. Perfekcjonisci oczywiscie wymieniaja a reszta "zamyka obieg" i nie sadza na siedzeniu dzieci do 14 kg :)
Opublikowano
Heh ja tez mam ten problem ale jakos nie pali mi sie zeby naprawiac, napewno nie za te pieniadze ,chyba ze znajde 100% uzywana sprawna...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja zmieniałem na wiosnę. Cięższa koleżanka usiadła i poszło ;) Koszt maty to 360 pln w Aso (tyle było) + wymiana 100 pln zapłaciłem . W aso wymianę maty z robocizną krzyknęli 900 pln :duh:

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
U Pawłoskiego w Łomiankach. Zrobili szybko i skutecznie (i czysto)

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano

Mi taki gosci tak przestawil mate, ze po prostu juz nigdy sie nie zepsuje, tyle, ze poduszka zawsze wypali, czy ktos siedzi, czy nie.

Jak ktos chce taka-tansza wersje to info z numerem telefonu na pw.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Rezystancja na macie zmienia się od 160kilo om do jakiś 20kilo om.Czy to oznacza że przy włączonej diodzie może mieć to jakieś niekorzytny wpływ na odpalenie poduchy i dlaczego te magiczne 14kg pasażer nie może być z przodu??