Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Czy ktos z was wie ile moze kosztowac napinacz paska klinoweg do BMW 325 td,(nowa,używana) chodzi mi o sam ten element odlewany do którego jest mocowana rolka i ten teleskopik. Gdzie najszybciej dokupie ta część. Czy sa z tym trudnosci, przeglądalem allegro ale nie ma czegos takiego w chwili obecnej.

Opublikowano
obilo mi sie o uszy ze nie robią zamienników tej częsci a ze nowa w servisie kosztuje ok 500zł. uzywana na allegro 100zł. Tak wiec czy to prawda co napisał "arton" ze nowa kosztuje 112 zł??
Opublikowano
Mam sklep z częściami do beemki i oryginalny program z cenami, jeżeli jest to ta część to tyle powinna kosztować. Sprawdz w katalogu po numerze.
Opublikowano

Tak zgadza sie ta częsc kosztuje 112 zł bez 40gr:) Dzis byłem w ASO i zakupiłem ją.

Mam jeszcze pytanie czy masz w sklepie zabudowe wentylatora (wisco) ile moze kosztowac ten kawal plastiku??

Opublikowano
Wieczorem mogę podać cenę. Jak śmigasz dobrze po katalogu to poszukaj mi numer tej części. odpiszę późnym wieczorem, nie ma mnie w sklepie.
Opublikowano
ok wielkie dzięki. od nie dawna jestem uzytkownikiem bmw i tez od nie dawna jestem zarejestrowany na forum nie bardzo wiem gdzie jest katalog (i jak w nim wyszukiwac czesci)