Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są dwa rodzaje mocowań. Wiadomo przed i po liftingu.

Wiem bo miałem ten sam problem i finalnie straciłem 10 monet na allegro i pozdrawiam durnego sprzedawcę co nie rozumiał że chcę wymianę a nie zwrot....

Boże, to nawet ten sam sprzedawca.... Możliwe że nawet te same wycieraczki... Masz przedliftingową trójkę? masz przed liftem, 2006 rok ;) a wycieraczki z aukcji są pewnie do trójki polifcie

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano
straciłem 10 monet na allegro i pozdrawiam durnego sprzedawcę co nie rozumiał że chcę wymianę a nie zwrot....

Przecież robiąc zwrot na allegro dostajesz całkowitą kwotę z wydanymi monetami włącznie - tzn wydając 50zł - 10zł w monetach nie dostajesz 40 zł zwrotu tylko 50. Więc wychodzisz na 0 (oczywiście pomijając to że od monet trzeba zapłacić "podatek").

spacer.png

Opublikowano
straciłem 10 monet na allegro i pozdrawiam durnego sprzedawcę co nie rozumiał że chcę wymianę a nie zwrot....

Przecież robiąc zwrot na allegro dostajesz całkowitą kwotę z wydanymi monetami włącznie - tzn wydając 50zł - 10zł w monetach nie dostajesz 40 zł zwrotu tylko 50. Więc wychodzisz na 0 (oczywiście pomijając to że od monet trzeba zapłacić "podatek").

rozpocząłem zwrot przez allegro i nie dostałem monet ale mniejsza z tym.

Muszę kupić sobie aerotwiny. Kozak wycieraczki, tylko tym razem stacjonarne zakupy ^^

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ja wiecej bosch nie kupię. Serio cos sie spieprzyły jakościowo. Pol roku i guma twardnieje tak ze zaczynaja pierdziec po szybie i nie wazne czy kupie w stacjonarnym czy przez net. Przerzuciłem sie na dedykowane valeo. Zalozone sa od czerwca zeszlego roku i zadnego dzwieku nie wydobywaja z siebie.

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ori są bardzo dobre, wytrzymują dwa razy tyle co Bosch.
3A0jS9b.png
  • Moderatorzy
Opublikowano
Ori są bardzo dobre, wytrzymują dwa razy tyle co Bosch.

Ja też cały czas mialem albo boscha albo valeo, parę razy reklamowałem i wymieniałem (czasami już po miesiącu były smugi,a rekord należy do valeo - jedna wycieraczka już po tygodniu zamiatała jak szmata) - maksymalna żywotność to ok.6mies.. W końcu zdecydowałem się na ORI, mam je ok.5 miesięcy i nie ma żadnej smugi.

spacer.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:cool2: To jak Bosch spadł na jakości przez ostatnie lata to szok.
3A0jS9b.png