Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Kilka dni temu nagle przestał działać mi centralny zamek z pilota tzn kluczem otwieram i zamykam ale nie działa kompletnie z pilota. W trasie naładowałem 2 piloty i to nie piloty. Wiązkę klapy na elastyczna wymieniałem na wiosnę ubiegłego roku. Dodam że pilot nawet z bliskiej odległości nie dziala? Ktoś może podsunąć gdzie szukać przyczyny?
Opublikowano
Tak marek szukałem ale nie znalazłem aby ktoś miał to uszkodzenie pomimo wymiany wiązki a w większości u ludzi działa tylkk z bliskiej odległości tutaj niestety nawet z bliskiej nie dziala
Opublikowano
Uszkodzenie wiązki nie ma nic do uszkodzenia diveristy, które było po prostu wadliwe i wg mojej wiedzy jest tak, że nie czy się zepsuje tylko kiedy? W E60 nie ma problemów z wiązką, bo nie ma klapy jak w e61, a z diveristy i owszem. Nie ma żadnej reguły, że musi działać z bliska. Jak 2 piloty nie reagują, centralny działa po przekręceniu w zamku, to małe szanse aby było co innego. Pilota często można sprawdzic u ludzi od dorabiania pilotów. Na prawdę na ten temat są dziesiątki postów.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Kolego rozwiązałeś jakoś swój problen ? Bo mam podobnie w swojej e91 i szukam rozwiązania już od dłuższego czasu
Opublikowano
Dzieki za pomoc klasycznie uszkodzony był Diversity wysłałem do warszawy i za 250zł wrócił naprawiony . Proszę o zamkniecie tematu