Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona do planowania tras bmw-routes.com nie działa. Po wpisaniu w google pojawia się tylko komunikat, że będzie działać do końca roku, a później już nie.

Czy ktoś ma jakieś informacje, czy będzie to zastąpione nowa strona jakąś inną ? Dlaczego oni to zamykają - przecież bardzo przydatne narzędzie.

Opublikowano

tak samo jak ja.

O wiele wygodniej sobie zaplanować trase z punktami pośrednimi pijąc kawkę przed kompem, niz wklepywac to w aucie i przeglądać trase na o wile mniejszym ekranie.

Opublikowano
tak samo jak ja.

O wiele wygodniej sobie zaplanować trase z punktami pośrednimi pijąc kawkę przed kompem, niz wklepywac to w aucie i przeglądać trase na o wile mniejszym ekranie.

Heu,

Robię to przez connected drive a dokładniej przez apkę w telefonie w domu i przesyłam do samochodu.

W samochodzie otwierasz wiadomość i przerzuca cię do navi.

Proste i super sprawa.

Ps,musi być GPS w samochodzie .

Opublikowano

To nie to samo.

przez apke nie masz punktow posrednich i jest to na jeszcze mniejszych ekranie niz w aucie. Ja nie widze zadnych zalet przez apke. Punktow posrednich nie wprowadze, szybciej adresu nie wklepie niz w aucie i jeszcze jak chce przejrzec cala trase to na mikro wyswietlaczu. Wole juz w aucie wklepac adres.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jest jeszcze jedna zaleta w planowaniu przez komputer.

Niektórych adresów w BMW nie ma albo podaje je nieprawidłowo. Albo dojazd nieprawidłowo.

Na komputerze można było znaleźć sobie punkt w widoku z satelity i ustawić punkt docelowy dokładnie tam, gdzie chcemy, nawet jeśli taki adres nie istnieje w nawi BMW.

Np. pod bramę wjazdową obiektu, który jest duży i jak się poda adres, to prowadzi od zupełnie innej strony, niż jest brama wjazdowa.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Też chętnie używałem.