Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeszcze nigdy nie było trzech wersji w roku, więc pewnie nigdy :D teraz raczej czekamy na 2021-1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No ale kolega pyta się o PREMIUM. Tej mapy nigdy nie było w wersji -3. Inne oczywiście są. Swoją drogą miłoby było, jakby byli szybsi z aktualizacjami.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie koledzy ponownie. Chciałem sobie zaktualizować mapy na 2020-2 East Premium. Wcześniej zrobiłem sobie 2020-1 West Premium i działa bez problemu. Ściągnąłem pliki z tego wątku zrobiłem format pena do fat32 (pendrive 64gb wcześniej użyty do instalacji map 2020-1) i nie chce mi ruszyć instalacja? Pytanie

1. Czy na pendrive musi być wszystko w folderze root czy przerzucić luzem pkgdb i config.nfm

2. Czy mam użyć port ze schowka między fotelami czy ten ze schowka przed pasażerem

3. Czy jeszcze o czymś zapomniałem?

Opublikowano
Witajcie koledzy ponownie. Chciałem sobie zaktualizować mapy na 2020-2 East Premium. Wcześniej zrobiłem sobie 2020-1 West Premium i działa bez problemu. Ściągnąłem pliki z tego wątku zrobiłem format pena do fat32 (pendrive 64gb wcześniej użyty do instalacji map 2020-1) i nie chce mi ruszyć instalacja? Pytanie

1. Czy na pendrive musi być wszystko w folderze root czy przerzucić luzem pkgdb i config.nfm

2. Czy mam użyć port ze schowka między fotelami czy ten ze schowka przed pasażerem

3. Czy jeszcze o czymś zapomniałem?

Pliki luzem, bez root

Usb do map jest w schowku dla pasażera, nie podłokietnik

Powinno iść, no klucz jeszcze, chyba ze masz juz wcześniej wpisany longlife. Jakbyś miał problem z kluczem to moge pomóc

Opublikowano
Witam kolego potrzebuję pomocy jestem zielony w sprawach aktualizacji navi , jak pobiore mapy to ptrzebny jest jeszcze kod fsc, możesz go wygenerować jakoś z VIN ? . mój VIN WBAFW12090C732747 dzięki z góry za pomoc.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z nawigacją

Obecnie posiadam nawigację ROAD MAP EUROPE NEXT 2013-2

Chciałem je zaktualizować ściągnąłem Road Map Europe West PREMIUM 2019-1

USB sformatowałem na FAT 32 skopiowałem folder PKgdb i plik config. nfm

Podłączyłem do portu USB i nic się nie dzieje, w urządzeniach wewnętrznych wykrywa go ale nie uruchamia się proces aktualizacji.

Jest ktoś w stanie mi pomóc ??

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Masz mapy Next i takie musisz ściągnąć.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, przeglądałem wątek z mapami, ale nie wszystko jest dla mnie jasne.

Niedawno kupiłem auto ale mam stare mapy i chciałbym zaktualizować do nowych, ale nie jestem pewny do jakiej wersji i czy potrzebuje kod?

Wersja jaką mam teraz w samochodzie:

ECE

BMW Group

101104.2.17

Road Map Europe PREMIUM 2012

jeśli to istotne to wersja oprogramowania:

Multimedia: MX-003.004.031

Możecie coś podpowiedzieć?

Opublikowano
Cześć, przeglądałem wątek z mapami, ale nie wszystko jest dla mnie jasne.

Niedawno kupiłem auto ale mam stare mapy i chciałbym zaktualizować do nowych, ale nie jestem pewny do jakiej wersji i czy potrzebuje kod?

Wersja jaką mam teraz w samochodzie:

ECE

BMW Group

101104.2.17

Road Map Europe PREMIUM 2012

jeśli to istotne to wersja oprogramowania:

Multimedia: MX-003.004.031

Możecie coś podpowiedzieć?

Najnowsza wersja 2020-2 west albo East. Kod fsc tez potrzebujesz

• 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może ktoś z Was ma linki na torenta?
Opublikowano
Witam. Ściągnąłem sobie tą nawigację i za nic nie chce ruszyć ani w podłokietnika ani że schowka. Moja obecna mapa to Road map Europe 2014-1. Nawigacja Cic. Wypakowany plik i wrzucone na pena folder i plik z folderu usb stick.

East europe premium 2021-1

https://mega.nz/folder/234QFJiY#PZJTdG-fYxdhGEvSD9R3Ng

West europe premium 2021-1

https://mega.nz/folder/Hi52XZra#q2qb3isx2higb9JxQSJW4w

Jak potrzebujesz kod to odzywaj sie pw