Skocz do zawartości

Mapy PREMIUM ROUTE NEXT LIVE EVO WAY MOTI BUSINESS MOVE HIGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
To zle. Ma być bez folderu. Typko zawartość skopiowana bezpisrednio na pendrive bez żadnych katalogow typu "MAPA" czy "MOTION 2020".

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Remote Start w autach EU oraz USA benzynowych z BDC3.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 429,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• A po jakiego grzyba uzywac specjalnych programów skoro i tak evo i reszta obsługuje exfat albo NTFS? Po co utrudniać sobie życie jakimis dodatkowymi programami? Skoro pod Windowsem zrobisz format i ta

• Wszystko oprócz NEXT East na Mega jest na pierwszej stronie, razem z torrentami. @bobwoj używam utorrrenta.

• Jack79
    Jack79

Wyszła mapa EVO 2026-1. Sciąga się. Jak tylko będze to wrzuce

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Na penie powinno być tak:

navi.jpg

Opublikowano
Udało się. Dziękuję za pomoc :)
Opublikowano
Czy do wgrania mapy potrzebne są jakieś kody FSC?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Tak
Opublikowano
Witam, czy to jest bez różnicy z którego gniazda wgrywamy mapę, bo gniazdo w schowku nie widzi mi żadnego pendriva. Druga sprawa to po włożeniu pendriva do gniazda w schowku aktualizacja powinna sama zastartować? i w którym momencie trzeba wklepać ten kod o którym mówicie. U mnie wygląda to w ten sposób, że wkładam pendriva do gniazda w podłokietniku, muszę wcisnąć przycisk media - nośnik zewnętrzny - kingdom - muszę dać komendę przeszukaj pliki i wtedy pokazuje mi się ten żółty folder pkgdb i config., wciskam go i pokazuje mi się dużo pozycji West,,,, i wciskam pierwszą od góry i pojawia się komunikat brak pozycji, dzięki za ewentualne wskazówki i porady, pozdrawiam
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Tym usb nie zrobisz aktualizacji. tylko tym w schowku. Wklafasz pena z mapami bez zadnych glownych folderów. Tylko pkg.. i config. Sam rozpozna ze jest aktualizacja i wtedy zapyta o kod FAC.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
Dzięki za odpowiedź, to znaczy że mam nieaktywne gniazdo w schowku, sprawdzę jeszcze na innym pendrivie, dzięki
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Dodałem link do mapy

Road Map Europe EVO 2019-4

Link będzie aktywny tylko 24h na tym serwerze, pozniej będzie na mega.nz. także jak komuś zależy to spieszyć sie;)

Opublikowano
Witam, przeszukałem forum moze bezskutecznie. Jak uzyskać kod FSC? Mam F30 z 2012 roku nawigacja EUROPE Premium 2012.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Kupić np. na allegro.
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Po co kupować. Samemu sobie wygenerować. Z FSC do map PREMIUM nie ma już problemu.

Opublikowano
No wlasnie jak go wygenerowac? Wczesniej wyczytalem, ze nie ma zadnych generatorow kodow
Opublikowano
Czy ktoś wie czym się różnią mapy Live i Way lub która jest do jakiej nawigacji np. w nowej G20?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Jak to czym się różnią? Wersja jest uzależniona od rodzaju nawigacji.

Najłatwiej sprawdzić jaka wersja jest w danym aucie i tyle.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W CIC można to zrobić kopiując skrypcik na pena i potem podpiąć go pod USB w schowku (trzeba kilku minut). Potem generuje Ci się kod, którego używasz do wygenerowania liftime'a pod swoje auto (u mnie E91 330d). Mapy aktualizuję sobie na bieżąco i wszystko śmiga :)
Opublikowano

keinam

skąd wziąć ten skrypt? udostępnisz?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, sprawa wygląda tak. Pobrałem mapy wypakowałem wszystko na pendrive(sformatowałem go w FT32), wkładam do gniazda w schowku (gniazdo aktywne bo świeci dioda pendrive) ale nie wyskakują mi żadne komunikaty odnoście aktualizacji (jak by nie czytało pendrive) :mad2: ktoś ma jakieś pomysły??
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Ktore mapy i jak to wrzuciles? Napisz jak wyglada struktura katalogow na penie.

Opublikowano
Na penie powinno być tak:

navi.jpg

Tak jak na tym ss. Mapy Europe West Premium.

Opublikowano
Już wszystko działa. Dzis sformatowałem pendrive przez NTFS, wrzuciłem na niego jeszcze raz mapy po włożeniu pena odczekałem około 2-3minut i wyskoczył komunit z aktualizacją. Pozdrawiam
Opublikowano
Czym sie roznia mapy West od East? Wgralem West 2020 i szczerze, w PL w moich okolicach malo zmian.
Opublikowano
Różnią się krajami, w których jest pełna lista dróg. Np. w wersji WEST będziesz miał tylko główne drogi np. Litwa (jak to u mnie było). Polska ma pełne pokrycie i nie ma znaczenie, która wersja. Nowy odcinek S7 (Gdańsk - Elbląd) dodali dopiero w mapach 2020, a droga była gotowa na początku 2019 jakoś.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
A kiedy będzie dostępna NEXT 2020-1