Skocz do zawartości

Mapy PREMIUM ROUTE NEXT LIVE EVO WAY MOTI BUSINESS MOVE HIGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ściągał ktoś może PREMIUM EAST/WEST, przy próbie otwarcia archiwum dostaje błąd "Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone"
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 425,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• A po jakiego grzyba uzywac specjalnych programów skoro i tak evo i reszta obsługuje exfat albo NTFS? Po co utrudniać sobie życie jakimis dodatkowymi programami? Skoro pod Windowsem zrobisz format i ta

• Wszystko oprócz NEXT East na Mega jest na pierwszej stronie, razem z torrentami. @bobwoj używam utorrrenta.

• Jack79
    Jack79

Wyszła mapa EVO 2026-1. Sciąga się. Jak tylko będze to wrzuce

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Ja PREMIUM WEST. Zainstalowane i dziala. Czym rozpakowujesz? Wymagany jest najnowszy WINRAR lub 7ZIP

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano

witam. przeczytalem caly temat ale nie znalazlem odpwoiedzi...

moglby ktos mi wytlumaczyc roznice miedzy wersjami map ROUTE, NEXT oraz PREMIUM ? Jezeli obecnie mam zainstalowana wersje NEXT to musze aktualizowac NEXT czy moge dac premium ?

pozdrawiam,

Opublikowano
Mapy są odpowiednio pod wybrany typ IDrive. Nie można wrzucić innego typu niż obecna.
Opublikowano

WIELKIE DZIEKI ZA INFO !!! sciagam w takim razie wersje east next 2020-2 :)

dzieki i pozdrawiam!

Opublikowano
Ja PREMIUM WEST. Zainstalowane i dziala. Czym rozpakowujesz? Wymagany jest najnowszy WINRAR lub 7ZIP

Temat ogarniety, na lapku mialem jakas starszą wersję winrara, po zmianie na 7ZIP działa.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Route 2020-2 na pokładzie, chociaż ze względu na androida i tak pewnie z tej mapy nie skorzystam, ale lepiej mieć niż nie mieć.

W końcu są drogi oddane do użytku prawie 1,5 roku temu.

IMG202003_qaspexa.jpg

Opublikowano
Wiadomo kiedy pojawi się motion 2020-2 ?
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Motion z tego co pamiętam jest raz na rok, więc trzeba czekać na 2021.

Pojawiła się za to mapa EVO 2020-1. Mapa sprawdzona i działa.

https://mega.nz/#F!MuwgkSyb!zJS4SFot_azSalkaK2l7TQ!1jhT3A4R

Jest też torrent

https://mega.nz/#F!HM5hDISB!g8LefLSErLS2l_W39rAeuw

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
W 2019 byla normalnie 2019-1 i 2019-2. wcześniej nie wiem bo mialem eFke
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
W zeszłym roku było Motion 2019-1 i 2019-2. Teraz jest 2020, a nie 2020-1, więc zapewne nie będzie 2020-2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie mam Road map europe EVO 2019-4

Ściągnąłem 2020-1, po wsadzeniu pendrive zaczyna się aktualizować ale po chwili wyskakuje komunikat

"Brak możliwości wykorzystania danych na urządzeniu USB. Wymień urządzeniu USB lub spróbuj ponownie"

Co robię nie tak ?

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
To źle cos robisz, przed chwila tysieczny raz sprawdzalem i nie ma problemu. Kolejny raz proszę stosować najnowszy WinRAR lub 7ZIP i po temacie.

Opublikowano
To źle cos robisz, przed chwila tysieczny raz sprawdzalem i nie ma problemu. Kolejny raz proszę stosować najnowszy WinRAR lub 7ZIP i po temacie.

zassałem to jeszcze raz i tym razem się ropakowało bez problemu, dziwna sprawa. Zgrywam na pendrive i zobaczymy czy wystartuje.

Opublikowano

przy 17% wysypuje się, najgorzej bo wcześniejsza wersja przestała działać.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Instalowana była przez wielu uzytkownikow bez problemow. Ja sam nie posiafam EVO, więc nie sprawdzałem, ale jak pisałem te mapy są potwierdzone.

Opublikowano
Instalowana była przez wielu uzytkownikow bez problemow. Ja sam nie posiafam EVO, więc nie sprawdzałem, ale jak pisałem te mapy są potwierdzone.

może to zależy od softu ktory jest w HU, generalnie jest problem.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Nie wydaje mi się.m, chociaż eksoertem w tak nowej navi nie jestem. Bardziej obstawiał bym ,że coś się źle zgrało na pendriva. Samo rozpakowanie, skoro nie wywalił przy tej operacji błędu powinno być ok. Możesz ponownie aktualizować? Jeśli tak to zrób od nowa pena.

Opublikowano
Nie wydaje mi się.m, chociaż eksoertem w tak nowej navi nie jestem. Bardziej obstawiał bym ,że coś się źle zgrało na pendriva. Samo rozpakowanie, skoro nie wywalił przy tej operacji błędu powinno być ok. Możesz ponownie aktualizować? Jeśli tak to zrób od nowa pena.

może jest problem że pen jest exfat a nie fat32? Chyba powinien być fat32, tyle że pod win10 nie da się 64Gb pena zrobić fat 32.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
To nie wnosi. Może być exFAT. Mi się raz źle coś zgrało jak komp się uśpił. Niby ruszyło ponownie, ale plik do końca nie poszedł.

Opublikowano
To nie wnosi. Może być exFAT. Mi się raz źle coś zgrało jak komp się uśpił. Niby ruszyło ponownie, ale plik do końca nie poszedł.

nagrałem jeszcze raz na pendrive i teraz się wysypuje przy 10%

System plików na pendrive powienie wyglądać jak niżej?

5848f1926f2d4e77.jpg

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Dokładnie tak powinno wyglądać. Może pena innego spróbuj?

Opublikowano
Dokładnie tak powinno wyglądać. Może pena innego spróbuj?

kupiłem drugi pendrive i jest to samo. Ściągam jeszcze raz mape z torrent, nie wiem czy jest możliwość śćiągnąć uszkodzony plik torrent. Pomysły mi się już kończą.