Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To zle. Ma być bez folderu. Typko zawartość skopiowana bezpisrednio na pendrive bez żadnych katalogow typu "MAPA" czy "MOTION 2020".
Opublikowano
Witam, czy to jest bez różnicy z którego gniazda wgrywamy mapę, bo gniazdo w schowku nie widzi mi żadnego pendriva. Druga sprawa to po włożeniu pendriva do gniazda w schowku aktualizacja powinna sama zastartować? i w którym momencie trzeba wklepać ten kod o którym mówicie. U mnie wygląda to w ten sposób, że wkładam pendriva do gniazda w podłokietniku, muszę wcisnąć przycisk media - nośnik zewnętrzny - kingdom - muszę dać komendę przeszukaj pliki i wtedy pokazuje mi się ten żółty folder pkgdb i config., wciskam go i pokazuje mi się dużo pozycji West,,,, i wciskam pierwszą od góry i pojawia się komunikat brak pozycji, dzięki za ewentualne wskazówki i porady, pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tym usb nie zrobisz aktualizacji. tylko tym w schowku. Wklafasz pena z mapami bez zadnych glownych folderów. Tylko pkg.. i config. Sam rozpozna ze jest aktualizacja i wtedy zapyta o kod FAC.
Opublikowano
Dzięki za odpowiedź, to znaczy że mam nieaktywne gniazdo w schowku, sprawdzę jeszcze na innym pendrivie, dzięki
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dodałem link do mapy

Road Map Europe EVO 2019-4

Link będzie aktywny tylko 24h na tym serwerze, pozniej będzie na mega.nz. także jak komuś zależy to spieszyć sie;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Po co kupować. Samemu sobie wygenerować. Z FSC do map PREMIUM nie ma już problemu.
Opublikowano
Czy ktoś wie czym się różnią mapy Live i Way lub która jest do jakiej nawigacji np. w nowej G20?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak to czym się różnią? Wersja jest uzależniona od rodzaju nawigacji.

Najłatwiej sprawdzić jaka wersja jest w danym aucie i tyle.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W CIC można to zrobić kopiując skrypcik na pena i potem podpiąć go pod USB w schowku (trzeba kilku minut). Potem generuje Ci się kod, którego używasz do wygenerowania liftime'a pod swoje auto (u mnie E91 330d). Mapy aktualizuję sobie na bieżąco i wszystko śmiga :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, sprawa wygląda tak. Pobrałem mapy wypakowałem wszystko na pendrive(sformatowałem go w FT32), wkładam do gniazda w schowku (gniazdo aktywne bo świeci dioda pendrive) ale nie wyskakują mi żadne komunikaty odnoście aktualizacji (jak by nie czytało pendrive) :mad2: ktoś ma jakieś pomysły??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ktore mapy i jak to wrzuciles? Napisz jak wyglada struktura katalogow na penie.
Opublikowano
Już wszystko działa. Dzis sformatowałem pendrive przez NTFS, wrzuciłem na niego jeszcze raz mapy po włożeniu pena odczekałem około 2-3minut i wyskoczył komunit z aktualizacją. Pozdrawiam
Opublikowano
Różnią się krajami, w których jest pełna lista dróg. Np. w wersji WEST będziesz miał tylko główne drogi np. Litwa (jak to u mnie było). Polska ma pełne pokrycie i nie ma znaczenie, która wersja. Nowy odcinek S7 (Gdańsk - Elbląd) dodali dopiero w mapach 2020, a droga była gotowa na początku 2019 jakoś.
  • 1 miesiąc temu...