Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czytaj ze zrozumieniem bo cos ci nie wychodzi. Nie wiem czemu znowu piszesz o przodzie. Ja mialem na mysli samego suba!!

A sub gra calym pasmem? Bo chyba inaczej sie nie da by cos slyszec poza basem :lol:

o co ci chodzi?? Jesli lubisz sobie spamowac to nie to forum!! Czy ja cos mowilem o twoim aucie?? Nie rozumie takiego podejscia do sprawy!?

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano

o co ci chodzi?? Jesli lubisz sobie spamowac to nie to forum!! Czy ja cos mowilem o twoim aucie?? Nie rozumie takiego podejscia do sprawy!?

Nic nie wiesz o moim aucie, wiec nie mozesz nic na jego temat powiedziec. Nie sadze zreszta, by bylo to cos madrego. Ktos - grzecznie - zwrocil Ci uwage, ze dwa Hertze w zestawie z pozostalymi glosnikami to nieporozumienie. A Ty dalej swoje. BTW - pisze sie nie rozumiem, a nie nie rozumie.

By bylo na temat - tez mysle, ze skoro juz musimy wybierac sposrod tej dwojki to lepszy bedzie JBL.

Opublikowano

dokładnie jak mowi wit007, grzecznie zwrociłem uwaga, tak jak i koledze ktory wczoraj do mnie przyjechał i miał podobny zestaw do Twojego.

Kazałem mu sprzedac to wszystko i zaczynamy od przodu, czyli panele, głuszenie itd, ja nic mu nie wmawiałem o tylko posłuchał mojego audo (samego przodu) i powiedział ze na hu. mi ten moj bas....

Wiec nie masz sie o co obrazac jesli ktos Ci zwraca uwage.

Chodzi mi o to ze jesli w kazdym watku zabierasz głos i tak doradzasz to dlaczego sam sobie nie doradzisz.

Twoje audio nie jest w zadnym momencie "dobre" moze nioe słyszałes dobrze zrobionej coupe.

Patrzac na zestaw audio w Twoim aucie nigdy bym Cie nie prosił o rade.

Wracajac do tematu to JBL ma obudowe band-pas i powinno byc tam wiecej basu gdyz w takiej obudowie efektywnosc wzrasta, ale nie wiadomo jak dokładnie zachowa sie w tym bagazniku wiec jesli mozesz to upewnij sie czy ten JBL gra lepiej.

Tak na marginesie to u mojego kumpla sub grał prawie całym pasmem (ile mogł) i on myslał ze tak ma byc bo w aucoe głosniej :mad2:

Pozdrawiam

Opublikowano
to co wy mowicie to myslicie ze ja tego nie wiem?? Ja poprosu nie chce sprzedac mojego suba bo kiedys znowu bede musial robic nowy a na to trzeba troszke czasu. Popsrostu nie mam czasu zeby tego sprzedac i jezdzic po komisach czy gdzies tam. Mnie nikt nie musi uczyc bo sam duzo wiem. To ze o tym wiem a tak nie robie nie swiadczy ze mam inne zdanie na ten temat. W moim przypadku brak kasy i czasu.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl