Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Samochodem sie jedzie a nie uzupełnia okienka w arkuszu.

Daj spokój, przecież można sprawdzić dokumenty na postoju przed spotkaniem z klientem, dla mnie super rozwiązanie.

Ktoś ma to odblokowane?

2018- BMW 5 G30
Opublikowano

Fajnie, że odpowiadasz, ale nie masz za bardzo pojęcia o czym piszesz. Ta usługa, to między innymi poczta e-mail czy kalendarz. Tak bardziej na temat, to wydaje mi się, że w Polsce tego nie mamy.

Opublikowano

Fajnie, że odpowiadasz, ale nie masz za bardzo pojęcia o czym piszesz. Ta usługa, to między innymi poczta e-mail czy kalendarz. Tak bardziej na temat, to wydaje mi się, że w Polsce tego nie mamy.

A co za różnica, co czytasz?

Debili smyrających w telefonach mrowie.

To gorsze od gadania ze słuchawką przy uchu.

Trochę refleksji nad zachowaniami, którymi można zrobić komuś krzywdę.

:nienie:

Opublikowano
Przecież możesz sobie tego używać spokojnie na postoju to raz, dwa to ciągle odrywamy wzrok od drogi, gdyby było inaczej, ilość wypadków by spadła.
2018- BMW 5 G30
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie jest dostepne w Polsce niestety :(

i to nie jest głównie do excela, tylko bardziej do kalendarza i outlooka - można sobie parować np spotkania, wyświetlać przypomnienia, zaciągać adresy na spotkania do nawigacji czy dowiedzieć się o ważnym mailu. Prezentacje czy excela można sobie zerknąć na postoju - i tak lepiej na ekranie niż w telefonie.

ja mam wszystko w tym ekosystemie akurat i gdybym miał z tym sparowany samochód, byłoby to super rozwiązanie.