Skocz do zawartości

komputer pokladowy_____pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niedawno kupiłem pełny komputer do swojej beti i co sie okazało wszystko działa jak trzeba a jak podłacze ten komputer to non stop buczy gong nie wiem o co chodzi musze go odłaczac bo nie moge jezdzic . co to jest za gong co z ty zrobic???/ czy ktos miał moze taki problem i moze mi pomuc????? :modlitwa:
Opublikowano
pomuc będzie ciężko, ale niektórzy zawsze mogą pomóc... :cool2:

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano
Opisz dokładnie, tzn miałeś pełna wersję kompa i wymieniłeś go na innego czy nie miałeś kompa a dopiero dokupiłeś pełną wersję i zamontowałeś gong?
Opublikowano
  • Autor
kupiłem auto bez komputera!!!! ale auto posiadało wczesniej pełny komputer i takowy dokupiłem na giełdzie i po podłaczeniu cały czas odzywa sie gong
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Odzywa się gong który jest pod kierownicą? Najprostszym sposobem będzie przecięcie jednego z kabelków od gonga :)
Opublikowano
ja kupilem autko i nic mi nie gonguje:P Oczywiscie pelny komputer. nawet nie wiedzialem ze tam ma byc jakis gong. Pare razy wyskoczylo cos na kompie ale sygnalem nic mi nie dalo tego do zrozumienia. Tylko na licznniku i nakompie wyskakuje komunikat. A wiec tez mam to odciete chyba...

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
Odnosnie gongu chcialem zapytac czy komputer wykorzystuje ten sam gong do ktorego jest podlaczony sygnal pozostawienia zapalonych swiatel czy moze jest to calkiem inny gong ?