Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamówiona G30 na początku lipca dosyć sprawnie przechodziła swoje szczeble, powiedziałbym nawet że expresem. Natomiast w historii od 02.08 jest status 155 czyli produkcja i tak to wygląda do dzisiaj. Zero wpisów, doradca nie bardzo wie Co ma mi powiedzieć. Mam wrażenie że auto zaginęło. Zastanawiam się już czy nie jest uszkodzone w transporcie bo rzekomo przez ostatnie 2 tyg miało statut w transporcie a tu nagle znowu produkcja. Może miał ktoś podobne doświadczenia i moje obawy są bezpodstawne. Pozdrawiam

PS Moja sztuka miała być do odbioru z końcem sierpnia i był to termin z mojego przyzwolenia przedłużony o 2 tyg. Tak szybko bo auto o takiej specyfikacji właśnie trafiało na linię.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Popros sprzedawce o vin I Sam sprawdz na stronie. Ewentualnie mozesz wpisac kolejne viny i sprawdzic ich statusy. Od lipca g30 ma miec montowany nowy idrive tak I jak w x5 I moze tu lezy problem?
Opublikowano
Wiekszosc firm motoryzacyjnych ma w sierpniu przerwe technologiczna i po prostu produkcja wtedy nie idzie. Pracownicy maja nawet narzucone urlopy wtedy. Moze to jest przyczynal. Zwroc uwage ze masz ten sam status przez caly sierpien.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Yarwa ma racje. Pamietam jak przed odbiorem poprzedniego auta sprzedawca mnie uprzedzal ze jak w lipcu sie nie wyprodukuje to Odbiór sie mocno przesunie ze wzgledu na przerwe wakacyjna.
Opublikowano
Tak,okazało się że nie wyprodukowano mojej sztuki a handlowiec krecił bo obiecał te auto w produkcji lipcowej. Termin umowny odbioru bedę miał przekroczony o 5-7tyg. Czekam na decyzję w temacie auta przedkontraktoeego.