Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najpierw film i dwa ruszenia. Słychac 3-4 powtarzające sie rytmicznie dźwięki które okreśłiłbym jako ciężkie metaliczne, ale głęboko ukryte:

Szlag mnie trafi bo mam tak od 4 lat i co przegląd auta niczego nie znajdujemy z diagnostą. Gumy dyfra całe, tuleje pływające bez luzów, nowe "słoiki" a dziek nadal jest jak był. Cos trze o coś, ale nie widac nic. Pomysły :?

Opublikowano
nie to na pewno nie hamulce. Pracują wzorowo, nie grzeją sie. Zaciski niedawno nawet serwisowałem i nic tam nie ma żadnego luzu. Może to coś na połączeniu wał-dyfer? A może sam wał? Nie mam pomysłu jak to sprawdzić inaczej niz jadąc
Opublikowano
ręczny jest żyleta. Nie skorodowane nic i siedzi sztywno. Też tam zaglądałem. Dzwięk zbyt mocno rezonuje z karoserią. Ręczny byłby wytłumiony przez wszystkie gumy po drodze. Z reszta koło w tym czasie obraca sie ciagle w tym samym kierunku a nie przód-tył, wiec nie może być ręczny :/ Poduszki amorów tył też są całe.