Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie,czy ktoś wie co oznacza kolor świecy ceglasty?A dokładnie wszystkich świec.Kiedyś nie wiem czy na tym forum udało mi się znaleźć ładnie opisane co oznacza poszczególny kolor świec ale teraz nie umiem znaleźć.
Było e23 2,8 automat,potem e23 2,8 manual teraz e36(z silniczkiem jak od kosiarki ale spoko bedzie kiedyś większy) BMW na zawsze,--hehe kosiarka do żyda a teraz 2 literki w trumniaku-m52b20
Opublikowano
Dzięki za podesłaniestronki ,o taką mi właśnie chodziło,tylko była po naszemu :duh:
Było e23 2,8 automat,potem e23 2,8 manual teraz e36(z silniczkiem jak od kosiarki ale spoko bedzie kiedyś większy) BMW na zawsze,--hehe kosiarka do żyda a teraz 2 literki w trumniaku-m52b20
Opublikowano
Ciekawe ja jak wymieniałem świece to dwie miałem czarne jak smoła a reszta okej co to za powód ze akurat dwie takie były

Może po prostu na tych cylindrach świeczki padły? Po wymianie nadal Ci zalewa? Wtryskiwacze mogą lać...

Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny.
Opublikowano
jeżdzę na gazie wiec wstryskiwacze podaja gaz co prawda benzyne tez przy odpaleniu. Mechanik cos wspominal o niedopalaniu na tych cylindrach czegos ale nie wiem czego akurat od tej strony sie nie znam praktyczni w ogóle:(