Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Nie tak dawno wymieniłem tuleje tylnej belki bo mi coś wali z tyłu a na sko Pan powiedział że do wymiany 4x. Po wymianie zero poprawy jak tłukło tak jest dalej. Rozkmina i przypomniało się że gdy składałem do kupy coś mi nie pasowało. Otóż pod autem mam 2 podkładki te duże pod tuleje na realoem wyczytałem że mają być 4 ( jeśli się mylę to poprawcie ) najwidoczniej ktoś zgubił albo cos. Teraz pytanie czy szukać tych podkładek? Bez nich tuleje pracują w inny sposób ?
Opublikowano
Tuleje ogarnięte ale nadal tlucze. Nie ma na nich najmniejszego luzu.. sprawdziłem poduszki amorków z tyłu i gdy tłucze latają góra dół i dzwonia. Tak ma być czy może kwalifikują się do wymiany?
  • Moderatorzy
Opublikowano
Nie ma takiej możliwości, żeby w sprawnym zawieszeniu coś dzwoniło. U mnie nic nie dzwoni.
Opublikowano
Tuleje ogarnięte ale nadal tlucze. Nie ma na nich najmniejszego luzu.. sprawdziłem poduszki amorków z tyłu i gdy tłucze latają góra dół i dzwonia. Tak ma być czy może kwalifikują się do wymiany?

Na bank do wymiany.