Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W takich samochodach przebieg to drugorzędna sprawa.

Sprawdź, jak z blacharką, czy nie jest "podrasowana" konserwacją i lakierem, szczelność dachu itp, bo mechanikę łatwo ogarniesz.

Fajne dodatki: przedni spojler BBS, tylny Zender, kierownica Nardi (chyba) i fotele Recaro.

Brak chromowanych napisów na czarnych słupkach B.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Dzięki za rady

Wydaje mi się że to auto Właśnie z blachą problemy ma bo już trochę to ogłoszenie jest i jak by zdrowe było to by dawno poszło...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wydaje mi się że to auto Właśnie z blachą problemy ma bo już trochę to ogłoszenie jest i jak by zdrowe było to by dawno poszło...

Nie ma reguł, zwłaszcza jeżeli chodzi o stare auta. Masz wątpliwości poproś o zdjęcia spodu auta.

3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W ogłoszeniu "trochę" ich jest.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Podwozie świeżo wypsikane jakimś czernidłem (zwróćcie uwagę na upaprany wydech i inne elementy) ale nie wygląda to na profesjonalnie wykonaną konserwację tylko na "poczernienie" dla lepszego efektu. Maskowanie rdzy?

Dół silnika wygląda na mokry od oleju.

Wydech świeżo odmalowany "srebrzanką".

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Samochód z niemiec z 1980 roku, przejechane minimum 200.000 km, czego można się spodziewać jak nie korozji?

Na serii F zaczyna się już czasem pojawiać....

Tu masz realną cenę za ładny egzemplarz:

https://www.mobile.de/pl/Samochod/BMW-320-6-Baur-Cabrio-E21-Top-Zustand/vhc:car,ms1:3500_10_,frn:1980,frx:1983,vcg:cabrio/pg:vipcar/268251959.html

A tu coś w polskiej cenie:

https://www.mobile.de/pl/Samochod/BMW-BMW-323i-Baur-Cabrio-aus-1.Hand-E21-gegen/vhc:car,ms1:3500_-21_,frn:1980,frx:1983,vcg:cabrio/pg:vipcar/277815374.html

Znajomy nie mógł w Polsce sprzedać idealnej E36 318i 60.000 km przebiegu. Zero korozji. Cena 14.000 PLN

Wywiózł na plac do Niemiec - poszła w 3 dni za 5700 EUR...