Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Czy do zwykłej półki bez rolety elektrycznej da się wstawić elektryczną roletę? Oczywiście mam na myśli oryginał z e32. Dodatkowo mam pytanie, czy i gdzie powinny znajdować się przyciski do jej sterowania? Z góry dzięki za podpowiedzi.

Pozdrawiam,

James

740iA 93r. - jest

628CSI 83r. - było

Opublikowano
Nie da się wstawić musisz wymienić na nową półkę z roletą. A przyciski znajdują się na końcu tunelu środkowego. Wydaje mi się że roleta manualna jest duzo lepszym wysciem ze względu na małą awaryjność.
Opublikowano
Jelito, tylko czy taka manualna nie jest delikatnie pisząc badziewna? Nie widziałem e32 z roletą manualną. Masz może gdzieś zdjęcia jak się manualna prezentuje?

Pozdrawiam,

James

740iA 93r. - jest

628CSI 83r. - było

Opublikowano

Netology, montuj elektryczną. Reczna roletka jest upierdliwa, bo w siodemce za Chiny ludowe nie da sie z fotela kierowcy jej podniesc czy opuscic. Co o znacza, ze za kazdym razem bedzie trzeba wyjsc z auta i gramolic sie po tylnej kanapie walcząc z zaczepami.

W E32 czesto sie zuzywa zebatka w silniczku rolety, ale wymiana to nie problem. Moja juz tez hałasuje ale poki działa to nie wymieniam. I tak juz ponad rok sobie podnosze i opuszczam siedząc za kierownicą. I tego komfortu nie oddałbym za nic :D

Opublikowano
W tym jest problem, że moja nowa półka jest koloru ala beż i bez rolety. Połka z roletę, którą chcę kupić jest koloru czarnego i w dość kiepskim stanie. Ciekawy jestem, czy da się zamontować sam mechanizm rolety elektrycznej do półki bez odpowiednich otworów. FRANK, a gdzie masz przyciski do rolety?

Pozdrawiam,

James

740iA 93r. - jest

628CSI 83r. - było

Opublikowano
Dziękuję Frank. A tak nie na temat: mógłbyś posprzątać swój samochód :mrgreen:

Pozdrawiam,

James

740iA 93r. - jest

628CSI 83r. - było