Skocz do zawartości

Elektryczna roleta tylniej szyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Czy do zwykłej półki bez rolety elektrycznej da się wstawić elektryczną roletę? Oczywiście mam na myśli oryginał z e32. Dodatkowo mam pytanie, czy i gdzie powinny znajdować się przyciski do jej sterowania? Z góry dzięki za podpowiedzi.

Pozdrawiam,

James

740iA 93r. - jest

628CSI 83r. - było

Opublikowano
Nie da się wstawić musisz wymienić na nową półkę z roletą. A przyciski znajdują się na końcu tunelu środkowego. Wydaje mi się że roleta manualna jest duzo lepszym wysciem ze względu na małą awaryjność.
Opublikowano
  • Autor
Jelito, tylko czy taka manualna nie jest delikatnie pisząc badziewna? Nie widziałem e32 z roletą manualną. Masz może gdzieś zdjęcia jak się manualna prezentuje?

Pozdrawiam,

James

740iA 93r. - jest

628CSI 83r. - było

Opublikowano

Netology, montuj elektryczną. Reczna roletka jest upierdliwa, bo w siodemce za Chiny ludowe nie da sie z fotela kierowcy jej podniesc czy opuscic. Co o znacza, ze za kazdym razem bedzie trzeba wyjsc z auta i gramolic sie po tylnej kanapie walcząc z zaczepami.

W E32 czesto sie zuzywa zebatka w silniczku rolety, ale wymiana to nie problem. Moja juz tez hałasuje ale poki działa to nie wymieniam. I tak juz ponad rok sobie podnosze i opuszczam siedząc za kierownicą. I tego komfortu nie oddałbym za nic :D

Opublikowano
  • Autor
W tym jest problem, że moja nowa półka jest koloru ala beż i bez rolety. Połka z roletę, którą chcę kupić jest koloru czarnego i w dość kiepskim stanie. Ciekawy jestem, czy da się zamontować sam mechanizm rolety elektrycznej do półki bez odpowiednich otworów. FRANK, a gdzie masz przyciski do rolety?

Pozdrawiam,

James

740iA 93r. - jest

628CSI 83r. - było

Opublikowano
  • Autor
Dziękuję Frank. A tak nie na temat: mógłbyś posprzątać swój samochód :mrgreen:

Pozdrawiam,

James

740iA 93r. - jest

628CSI 83r. - było

Opublikowano
Zapewniam CIe, ze w ciagu tego roku od zrobienia tej foty pare razy było tam czysciej :P :lol: :wink:
Opublikowano
  • Autor
Nie wątpie:)

Pozdrawiam,

James

740iA 93r. - jest

628CSI 83r. - było