Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie sam egzemplarz jest, moim zdaniem, godny uwagi, a wszyscy go tak stanowczo odradzają?

Salon PL, zapewne przejrzysta historia i realny przebieg, do tego dobre wyposażenie i M-Pak.

Ja bym się bał silnika, N13 miały często problemy z rozrządem, i to również te młodsze.

Ale żeby tak od razu stanowczo zniechęcać? Zrobić rozrząd, modlić się, żeby inne usterki nie wystąpiły, chip na 200-210 KM i jazda :8)

Opublikowano

Tytułem wyjaśnienia, ja nie zniechęcam, nie miałam takiego zamiaru. Zresztą o samym egzemplarzu wypowiedziałam się przecież nader pozytywnie..

Zdziwiło mnie jednak R3 w trójce i stąd też moja ogólna wypowiedź o BMW i o tym, czego szukam w motoryzacji.

Niemniej, na samochodach się nie znam, więc niczego nie doradzam. No może poza próbowaniem. W sensie, oglądaniem i jeżdżeniem, aż trafi się na właściwy model. Do tego zdecydowanie zachęcam :D

A jeśli można tę piękną owcę nieco zwilczurzyć, to może warto.. :mrgreen:

Opublikowano

No wiem i też wyraźnie piszę, że niebieskiej owcy nie krytykowałam, R3 jako zjawisko pojawiło się w wątku i sprowokowało mnie do wypowiedzi jak powyżej :lol:

Niebieska jest naprawdę piękna...