Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Trafiłem uszkodzone M6 z którego wyciągnąłem kilka fajnych rzeczy dla siebie. Będę dokładał nagłośnienie i razem ze wzmacniaczem dostałem tuner TV. Czy jest sens to montować? Jest z roku 2008, wtedy TV była jeszcze nadawana analogowo. Będzie to w ogóle działać? :D Druga sprawa- w TIS znalazłem, że HUD występował z 2 numerami części. Tak jakby przed i polift były różne. Jaki kolor ma HUD w E63? Monochromatyczny (pomarańczowy) czy były też wersje kolorowe?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wszystkie HUDy e60/e63 są kolorowe.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

standartowo informacje są w pomarańczy, ale nawigacja, ostrzeżenia alarmy itp kolorowe (zieleń,czerwień itp). Nawet podczas testu kolorów wszelkie barwy przelatują.

Co do TV, wszystko aktualnie leci po cyfrowym sygnale, z tego tunera nic nie uzyskasz sensownego, ponieważ wejście dźwięku ma jedynie mono, jeśli chciałbyś podać sygnał video z zewnętrznego źródła. Przerabiałem tematy ;] . Lepsze wyjście kupić u chińczyka adapter pip video pod wyświetlacz przedni.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Są pomarańczowe.

Są kolorowe. Nie pisz bzdur!

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik