Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy po przejechaniu kilku kilometrów obroty po zatrzymaniu sie zamiast utrzymywac sie w granicach 700 to zostaja na 1000...nie wiem co jest przyczyna ..auto nie jezdzi na gazie..wczesniej było :cool2:

sie zastanawiam czy to nie wina silniczka krokowego..mozna go czyscic i w jaki sposób?? i gdzie on sie znajduje

dziekuje za ewentualna porade!

pozdro[/b]

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif

Babcia z duszą nastolatki:)

Opublikowano
kolego jaki masz silnik w tym bmw ?? wiesz co mozesz wyczyścic np wd 0 albo czymś w takim rodzaju chociaż ja czyściłem płynem chamulcowym i też się dobrze wyczyściło a silniczek jest montowany na rurze od przepływomierza do przepustnicy
Opublikowano

Witam.

Silniczek krokowy ( regulator wolnych obrotów ) w silniku M50 znajduję się na środku pod kolektorem dolotowym na przeciwko przepustnicy i jest trochę gimnastyki z jego demontażem.

Pozdrawiam.

BMW jest jak krówka ciągle trzeba ją paść.

Wtedy jest pełny wypas.

Opublikowano

WEJDZ DO DZIAŁU "ZROB TO SAM"....Z ŁASKI SWOJEJ SIE ROZEJZYJ PO POSTACH REGULACJA OBROTOW-CZYSZCZENIE SILNIKA KROKOWEGO

MOZE NIE JEST TO ODNOSNIK DO E34 ALE PO TO ROBIE TAM TE POSTY BY Z NICH CZERPAC JAKIES INFORMACJE :!: