Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak później się połapać w razie usterki? :shock:

Mój znajomy kupił tak E30 . Zlepek różnych części w mechanice. Taki ogólny misz-masz. Długo zajęło mu to czasu i pieniędzy, aby wszystko ogarnąć tak jak trzeba.

Benzyna zamiast krwi...
  • 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jak później się połapać w razie usterki? :shock:

Mój znajomy kupił tak E30 . Zlepek różnych części w mechanice. Taki ogólny misz-masz. Długo zajęło mu to czasu i pieniędzy, aby wszystko ogarnąć tak jak trzeba.

Ludziom robiacym takie waly powinno sie lamac nogi i rece :)

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ktos tu grzebal i wsadzil 2.0 z kompem od 2.5. Zeby bylo smieszniej to na kompie silnik pokazywalo jako m54b24 z e60
komputer i silnik byly widoczne jako m54b24 w ISCIE to nie widze tu zadnego wytlumaczenia
Komputer pokazuje silnik M54b24 czyli jest z 2.5 E60

Ktoś tu ciekawe historie poopowiadał widzę, m54b24? Z e60? Hmm, można prosić o coś co to potwierdza? Ja tu widzę zgoła inne rzeczy:

40.jpg

41.jpg

42.jpg

Gdzie tu jest sterownik z e60? Co to za herezje? Ładnie poniosło Twojego "fachowca".

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

to tak w temacie ekspertyzy komputerowej:

IMG-5665.jpg

Chyba po to się bierze doradców za duże pieniądze, żeby takich sytuacji unikać ale co ja tam wiem :?

Wyglada na to ze i jeden i drugi fachowiec sie nie znaja :)

To tak w ramach przestrogi dla innych w temacie forumowych znawcow

Co do auta to dalej jezdzi, dalej jest zamulone i dalej nie wiadomo co dokladnie siedzi z osprzetu, ale temat olalem juz dawno, zeby sobie nie psuc krwi. Jak silnik padnie to pojdzie full swap 2.8, na szczescie przez ten czas juz wiem co nieco i nie dam sie zrobic drugi raz.

Pozdrawiam :)