Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem,

BMW wstrzymało wszystkie rabaty od ubiegłego tygodnia. Aktualny maksymalny rabat wynosi 3%. Na BMW serii 7 też 3% gdyby ktoś pytał.

Opublikowano
Czołem,

BMW wstrzymało wszystkie rabaty od ubiegłego tygodnia. Aktualny maksymalny rabat wynosi 3%. Na BMW serii 7 też 3% gdyby ktoś pytał.

Hahah i odrazu używane nabierają wartości, jak jeszcze dodamy do tego stojące fabryki to czarno to widzę...

Pozdrawiam

Maciek

Opublikowano
Czołem,

Hahah i odrazu używane nabierają wartości, jak jeszcze dodamy do tego stojące fabryki to czarno to widzę...

Mysle ze dlatego ze fabryki stoją to rabat maks 3%. ''Maluch'' tez drozal jak wyjezdzal z fabryki historia kolem sie toczy konca problemow nie widac. Ubezpieczajcie auta bo idzie ''zlodziejstwo''. W maju mi sie konczy ubezpieczenie, ciekawa jaka wartosc auta bedzie i jaka oferta. Mialem sprzedawac golfa z 2018 ale chyba poczekam.

Opublikowano
Czołem,

Mam możliwość załatwić 5% jeśli kogoś to by satysfakcjonowało to proszę o wiadomość na priv

Opublikowano

Witam

Chce kupić BMW 3 touring oraz X1 lub X2. Macie jakieś namiary na sprawdzonych handlowców. Wszelakie oferty

proszę na priv pisać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Czołem,

Od północy 25.03 wchodzi nowy cennik BMW, wszystkie modele średnio 3-4% w górę.

Salony dostały informacje dzisiaj o 16:30.

Opublikowano
Czołem,

Od północy 25.03 wchodzi nowy cennik BMW, wszystkie modele średnio 3-4% w górę.

Salony dostały informacje dzisiaj o 16:30.

Tu w górę i na rynku wtórnym też w górę. Ciekaw jestem jaka wartość auta po pierwszym roku będzie w czerwcu bo wtedy kończy mi się ubezpieczenie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Pochwałę się nieskromnie, że dzisiaj wyszedłem z umową na G21 z uwzględnieniem Ok. 8,5% rabatu. Zamówienie na G21 LCI po jeszcze starych cenach z ich gwarancją niezmienności. W marcu podwyżka nie objęła serii 3.
Opublikowano
Pochwałę się nieskromnie, że dzisiaj wyszedłem z umową na G21 z uwzględnieniem Ok. 8,5% rabatu. Zamówienie na G21 LCI po jeszcze starych cenach z ich gwarancją niezmienności. W marcu podwyżka nie objęła serii 3.

W marcu może i cena się nie zmieniła dla "3" ale cennik który pojawił się w kwietniu i obecnie ma odzwierciedlenie w konfiguratorze już uwzględnił podwyżkę na G20 o 6tyś zł.

Także pewnie kolejna podwyżka pojawi się wraz z nowym cennikiem czyli w maj-czerwiec w ramach LCI

Opublikowano

Objęła. Moja konfiguracja touringa z 237tys wskoczyła na 241tys po 25tym marca

Opublikowano

W marcu może i cena się nie zmieniła dla "3" ale cennik który pojawił się w kwietniu i obecnie ma odzwierciedlenie w konfiguratorze już uwzględnił podwyżkę na G20 o 6tyś zł.

Także pewnie kolejna podwyżka pojawi się wraz z nowym cennikiem czyli w maj-czerwiec w ramach LCI

wszystkie wersje poszły o 6 tys w górę...

a jak konfigurowałeś LCI?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój konfig podrożał przez rok o 11.300 zł katalogowo, na 226.900 brutto.

Biorąc pod uwagę spadek rabatów do 8%, samochód zdrożał o 42.700 brutto.

Audi A4 2.0Tq /CompSport stage 1/

BMW F20 /CompSport stage 1/ - było

BMW G21 318d - jest

Opublikowano
a jak konfigurowałeś LCI?

Wg starego konfiguratora, z uwzględnieniem wytycznych przesłanych dealerowi przez BMW Polska, tj. pewne pozycje wyposażenia będą niedostępne, a pewne muszą się w nim znaleźć.

Opublikowano

U mnie wyszło około 14% rabatu flotowego na M340i LCI, umowa podpisana 22.04.22

Opublikowano
Premiera podobno ma być w pierwszym tygodniu lipca i wstępnie powiedziano mi, że około rok czekania.
Opublikowano

No to mnie zagiąłeś. 14% to bardzo ładny rabat. A liczony od całości, z pakietami czy bez pakietów?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No to mnie zagiąłeś. 14% to bardzo ładny rabat. A liczony od całości, z pakietami czy bez pakietów?

Pakiety serwisowe się nie Rabatują a 14% uzyskane przez kolegę to jest na ten moment podobno max bardzo ciężki do uzyskania i na pewno nie dla każdego tak jak ponad 20% w tamtym roku.

Opublikowano
Bez pakietów serwisowych, mam zamiar dokupić już przy odbiorze samochodu.
Opublikowano
Ja na swoja 3er zrabatowane mialem tez serwis i dodatkowa gwarancje. Zamawialem w grudniu 2020.

Ja też, ale jak pisałem o tym w zeszłym roku to wszyscy na forum szumnie stwierdzili, że to niemożliwe i zmyślam ;)

Opublikowano
Ja na swoja 3er zrabatowane mialem tez serwis i dodatkowa gwarancje. Zamawialem w grudniu 2020.

Ja też, ale jak pisałem o tym w zeszłym roku to wszyscy na forum szumnie stwierdzili, że to niemożliwe i zmyślam ;)

I nadal tak twierdzimy :cool2:

Opublikowano

I nadal tak twierdzimy :cool2:

No to teraz zmyśla nas dwóch, kolega Radyshaw i ja :mrgreen:

Trzech. Pakiet gwarancyjny i serwisowy jak najbardziej zrabatowane, zamówienie bylo w grudniu 2020.

Brałem oferty od kilku dealerów i wszyscy rabatowali całą specyfikację, w ogóle nie było tematu wyjmowania z niej tych pakietów.

Jeden samochód, zakup 'z ulicy'.

Pozdrawiam