Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam oryginał w bumce bisnes w kasecie i tylko 5 stacji mi ściąga i to w mieście, poza jeszcze gorzej(mam antenę zewnętrzną od razu mówię) , czy ktoś z Was wie jak temu zaradzić?

dzięki za ewentualne podpowiedzi

Chyba chciałbym sprzedać swoją i zamienić na nowszy model...może 7-kę?
Opublikowano

Podłącz inne radio, będziesz wtedy wiedział czy jest to wina radia czy może kabla doprowadzającego sygnał.

Istnieje jeszcze możliwość że po drodze na kablu antenowym masz gdzieś zamontowany jakiś wzmacniacz i nie jest on zasilany w związku z czym dodatkowo tłumi sygnał ;)

U mnie na schowanej antenie teleskopowej, bez wzmacniacza lokalne stacje radiowe są odbierane bez problemu, nawet krakowski RMF ( 96.00 )daje się odbierać ;)

Opublikowano

mi dzisiaj powiedziano że antena w Compacie jest wtopiona w szybę?

prawda to? Jak patrzyłem to faktycznie nieliczne egzenmplaże na Otomoto mają zewnętrzną antenę...

Jak jest u was? nie macie problemów z odbiorem poza miastem przez tą fabryczną antenę?

pozdr

Opublikowano

Witam

Johny i pupa blada , dalej nic nie lepiej. Noszę bumboksa do auta bo inaczej się nie da :lol:

A z innej beczki troszkę, jutro mam odebrać magazynek do zmieniarki bo se wreszcie załatwiłem po kilkunastu dniach poszukiwań, ale jak ja ją niby, tą zmieniarkę, ma odpalić jak na radiu nie mam takiego "guzika"? Za podpowiedź bóg zapłać :modlitwa:

Chyba chciałbym sprzedać swoją i zamienić na nowszy model...może 7-kę?
Opublikowano
mi dzisiaj powiedziano że antena w Compacie jest wtopiona w szybę?

prawda to? Jak patrzyłem to faktycznie nieliczne egzenmplaże na Otomoto mają zewnętrzną antenę...

Jak jest u was? nie macie problemów z odbiorem poza miastem przez tą fabryczną antenę?

pozdr

Tez mam kurde problemy z odbiorem :/ szczegolnmie z Hitfm...strasznie lipnie mi odbiera...radio mam Blaupunkta...

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl