Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i pozdrawiam w Nowym Roku oby Bezpieczeństwo

Moc

Wygoda

była razem z nami :D

Ale do rzeczy przestał mi działać centralny zamek z pilota . Od czego zacząć ?

Pozdrawiam,

Opublikowano
ok sprawdzę , jak sprawdzić za pomocą Inpą czy kluczyk wysyła sygnał? gdzieś tam czytałem ze można to sprawdzić.
Opublikowano
kluczyk sprawdzony wysyła sygnał, rok temu nie otwierała mi sie klapa bagażnika i została naprawiona prawa wiązka. Czy do nadajnika idzie prawa czy lewa wiązka?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

sprawdź w CAS natężenie pola (pilota) jeśli jest 0 to na pewno diversity lub wiązka do diversity (4 kable )

sam pilot pewnie wysyła sygnał ale on nie dociera do CAS , dlatego zamek centralny nie działa z pilota

może też ulec uszkodzeniu sam diversity ale radio pewnie będzie słabo działać i gubić fale .

Opublikowano
Ja naprawiałem, moge podać nr czlowieka. Wysyłasz, bez tego można jeździć. Po chyba 3 dniach wrócił do mnie i jest super. U mnie też radio działało normalnie, tylko pilot z metra... Koszt 200 zł. 696 054 224.
Opublikowano
Dzięki za info :D w czwartek mam się zając wiązką. Jak to nie pomoże to wysyłam diversity do tego gościa. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.
Opublikowano
Była uszkodzona wiązka tzn . 5 przewodów. Zostały naprawione i wszystko działa .

z której strony kable? któredy wyciagaliscie?