Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie, czy ktoś wymieniał logo BMW z tylnej klapy?

planuję wymianę, gdyż mam ją uszkodzoną i zastanawiam się jak się za to zabrać aby czegoś nie uszkodzić.Czy jest taka sama jak na przodzie?

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

https://www.newtis.info/tisv2/a/de/e83-x3-3.0i-sav/repair-manuals/51-body-equipment/51-14-badges-labels-adhesive-strips/PV69dtX

Przykład jest na przedniej masce , pisze że tylnia na klapie ma ten sam system mocowania .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chińska podróbka jak dla mnie ..sorry

Pytałeś czy to ori BMW???

Za te kasę to kupisz jeden dekielek na koło a nie znaczek ori

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Niestety, tył w samochodzie zawsze jest brudny i sól błyskawicznie wykończy znaczek.

Mój wujek do swojego X3 kupił parę wątpliwej urody chromowanych dodatków z aliexspress, w tym emblemat. Po zimie istna tragedia....a tak ładnie wyglądało, jak było nowe....

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

No cóż może i masz rację, ale i tak będzie lepiej wyglądał niż mój stary znaczek :D , Jak się zniszczy to przynajmniej będę miał nauczkę i praktykę w montażu

pozdrawiam

Opublikowano
Panowie piszecie, że z tyłu jest taki sam jak z przodu ale po realoem wychodzi, że jest inny (51143401005) Czy sam emblemat można zdjąć z chromowanej obudowy i w tedy zastosować taki jak na przód ?
Opublikowano
Panowie piszecie, że z tyłu jest taki sam jak z przodu ale po realoem wychodzi, że jest inny (51143401005) Czy sam emblemat można zdjąć z chromowanej obudowy i w tedy zastosować taki jak na przód ?

Taki sam system mocowania....czytać ze zrozumieniem proszę

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Taki sam system mocowania....czytać ze zrozumieniem proszę

Czy da się go ściągnąć z chromowanej obudowy? i założyć taki jak na masce?

• 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak, da się go wyciągnąć z tej chromowanej obudowy. Jest na bolcach.
Benzyna zamiast krwi...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sam znaczek wyciągniesz z tej obudowy. Samą obudowę z klapy zresztą też możesz wyciągnąć.
Benzyna zamiast krwi...